03 / 05 / 2024

doğuş gyonun bağımsız denetim şirketi hangisi

doğuş gyonun bağımsız denetim şirketi hangisi

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, 15 Ocak 2014 tarihli yönetim kurulunda 2014 yılı Bağımsız Denetleme Kuruluşu olarak Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş ile çalışma kararı aldı...

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Doğuş Center Etiler'deki 45 bağımsız bölüm 24.8 milyon Euro'ya Getir'e satılıyor!

Doğuş GYO portföyünde yer alan Doğuş Center Etiler binasındaki 45 adet bağımsız bölümün Getir Perakende'ye 24 milyon 850 bin Euro'ya satılmasına karar verildi. 

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

Doğuş GYO, Doğuş Center'daki 47 bağımsız bölümü Getir'e satıyor!

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler binasındaki 47 adet bağımsız bölümün satışı hususunda Getir ile görüşmelere başlanmasına karar verildi.

İdealist GYO 2021 yılı için Karar Bağımsız Denetim'le anlaştı!

İdealist GYO, şirketin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Karar Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine karar verdi. 

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim ile anlaştı!

2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız  Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçimi onaylandı.

Nuvo Dragos'taki 17 bağımsız bölümün satışı için protokol imzalandı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nuvo Dragos projesindeki yer alan 17 adet bağımsız bölümün Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin satın alması ile ilgili protokol imzaladı.

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Kiler GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesiyle  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçilmesi Genel Kurul'da kabul edildi. 

Martı GYO 2021 yılı için Güreli Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Martı GYO'nun 1 Nisan 2020 ile 31 Mart 2021 dönemi bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilen Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'nce tescil edildi. 

Reysaş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Reysaş GYO'nun 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim kuruluşu Eren Bağımsız Denetim A.Ş.; 03 Haziran 2021 tarihinde tescildi ve ilan edildi. 

Özak GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşu olarak  PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi seçti. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı için bağımsız denetimini yapmak üzere Yönetim Kurulu tarafından Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçilen KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu olarak onaylandı.

Ali Murathan Dikel, Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy iş yoğunluğu sebebi ile istifa etmesinin ardından Ali Murathan Dikel'in istifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesinin görev süresi dolana kadar atanmasına, komitelerde yer almasına ve ilk yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verildi.

doğuş gyonun bağımsız denetim şirketi hangisi Haberi

doğuş gyonun bağımsız denetim şirketi hangisi


Doğuş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin 15 Ocak 2014 tarih, 375 sayılı Yönetim Kurulu Kararı gereği, 2014 yılı Bağımsız Denetleme Kuruluşu olarak Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin ("Başaran Nas") seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına

    

Oybirliği ile karar...