19 / 05 / 2024

Doğusan Boru genel kurul

Doğusan Boru genel kurul

Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğusan Boru genel kurul tescil işlemlerini yayın ladı...

Kalyon İnşaat, Romanya’da üstlendiği boru hattının inşaat projesine başladı!

Kalyon Holding Romanya’da üstlendiği doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türk müteahhitlik firmaları her zaman kazan-kazan şeklinde iş yapmıştır. Devletler arasındaki ilişkilerimiz de böyle” diye konuştu.

Azerbaycan ve Türkiye'nin küresel doğal gaz projesinde kapasite artırımına gidilecek

Azerbaycan doğal gaza talebin artması nedeniyle Güney Kafkasya Boru Hattı, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) ve Trans Adriyatik Boru Hattı'ndan (TAP) oluşan Güney Gaz Koridorunun potansiyelini genişletmeyi planlıyor.

Doğuş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayı olarak Murat Bahadır Teker ve Mustafa Sabri Doğrusoy'u Genel Kurul'un onayına sunacak... 

Doğa Koleji, 22 FEN-TEK lisesi açacak!

124 kampüsü olan Doğa Koleji, Fen ve Teknoloji (FEN-TEK) liseleri açmaya hız verecek. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle "Bu yıl 22 FEN-TEK açarak 150 milyon TL'lik yatırım yapacağız" diyor. Üç yılda FEN-TEK sayısı 100'e çıkacak.

Doğa Koleji yurt dışına açılıyor!

Yurt dışında okul açmak için İngiltere’de ciddi araştırmalar yaptıklarını söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Avrupa ve Türkiye’nin en büyük okul zinciri oldukları belirtti.

TürkAkım'da derin deniz boru inşaatı başladı!

Rus enerji şirketi Gazprom, TürkAkım Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin derin deniz kısmındaki boru hattının inşasına başlandığını açıkladı.

3 ilde doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Rize, Trabzon ve Kastamonu illerinde inşa edilecek doğalgaz boru hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı..

Doğusan İnşaat konuta yöneldi!

25 yıldır faaliyet gösteren Doğusan İnşaat, karayolları, köprü, baraj, altyapı yatırımlarıyla yükseliyor. Firma konut alanında iddiasını kanıtlayacak.

Doğusan İnşaat 25. yılını kutladı!

İzmir'de faaliyet gösteren Doğusan İnşaat, 25'inciş yılını kutladı. Firma, yönetim kadrosu ve çalışanlarıyla birlikte Alaçatı'da toplandı.

TANAP'ın maliyeti 4,5 milyar euro!

Trans Adriyatik Boru Hattı (TAP) Genel Müdürü Ian Bradshaw Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Avrupa ayağı olan TAP'ın geliştirme takviminin tamamen Şah Deniz 2'nin geliştirilmesiyle uyumlu olarak planlandığını söyledi.

Türk Akımı için 7 milyar euroluk yatırım yapılacak!

Güney Akım’a yapılan harcamalar da dahil olmak üzere Türk Akımı doğalgaz boru hattının hayata geçirilmesi için gereken yatırımın 7 milyar euro’yu bulduğu belirtildi.

TANAP'ın 800 milyon dolarlık kredisi onaylandı!

Dünya Bankası Yönetim Kurulunca, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) için toplamda 800 milyon dolar tutarındaki kredi onaylandı.

Türk Akımı anlaşması Ocak ayında oylanacak!

Türk Akımı doğalgaz boru hattına ilişkin hükümetlerarası anlaşmanın Rus parlamentosunun alt kanadı Duma'da ocak ayında oylanmasının planlandığı belirtildi.

Doğusan Boru genel kurul Haberi

Doğusan Boru genel kurul

Doğusan Boru tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle;


Şirketimiz 28.06.2013 Genel kurul işlemleri 1 Ağustos 2013 tarihinde ve 8376 sayılı Ticaret Sicil Gazatesinde Tescil Etmiştir.



Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan...