09 / 05 / 2024

Doğyap Oksijen Evleri teslim

Doğyap Oksijen Evleri teslim

Doğanlar Holding iştirakleri arasında yer alan Doğyap İnşaat’ın Oksijen Evleri projesi Ekim 2022'de sahiplerine teslim edilecek.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da ikinci etap satışlarını kaçırmayın! Bu fırsat kaçmaz!

Sur Yapı imzalı 'yeni nesil tatil' anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya,doğa ve tatil cenneti olan Antalya’da sizleri bekliyor. İster ailenizle harika bir tatil yaşayın, isterseniz de yatırım olarak devre mülk sahibi olun. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Doğyap Oksijen Evleri 2022'de teslim!

Doğanlar Holding iştirakleri arasında yer alan Doğyap İnşaat’ın Oksijen Evleri projesi Ekim 2022'de sahiplerine teslim edilecek.

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Sur Yapı Maltepe Evleri teslim tarihi!

Toplam 300 daire ve 5 dükkandan meydana gelen Sur Yapı Maltepe Evleri fiyatları 460 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Maltepe Evleri teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Sur Yapı Lavender Evleri ne zaman teslim?

Toplam 535 konut ve 59 ticari birimden meydana gelen Sancaktepe Lavender projesi "Mis gibi hayat uzaklarda değil, Lavender'de" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Sur Yapı Lavender Evleri ne zaman teslim?

Taşyapı Koru Evleri'nde fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Koşuyolu'nda hayata geçirilen Taşyapı Koru Evleri toplamda 210 adet daireden oluşuyor.

Sur Yapı İlkbahar Evleri satış fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar Evleri satış fiyatları 2+1'lerde 426 bin TL'den başlayarak değişiyor. İlkbahar Evleri'nin birinci etabı Kasım 2017'de teslim edilecek...

Sur Yapı Lavender Evleri teslim tarihi!

Sur Yapı Lavender Evleri projesinde 60 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor. 535 konutluk Lavender projesinde fiyatlar 295 bin liradan başlıyor...

Ayse Yapı Vogue Evleri satış ofisi!

Ayse Yapı Vogue Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Kurtköy'de yükselen Vogue Evleri projesinde daire fiyatları 220 bin liradan başlıyor...

Sur Yapı Mirage Evleri fiyat listesi!

Sur Yapı Mirage Evleri fiyat listesi 570 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Güneşli'de yükselen Mirage Residence projesinde 342 konut ve 60 ticari birim yer alıyor...

Sur Yapı Mirage Evleri teslim tarihi!

Sur Yapı Mirage Evleri teslim tarihi 2017 yılının Eylül ayı olarak belirtiliyor. Projede konutların büyüklükleri 74 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Seha Yapı Zermeram Evleri satılık!

Seha Yapı Zermeram Evleri satılık dairelerin fiyatları 295 bin liradan başlıyor. Konya Meram'da yer alan Zermeram Evleri projesinde 1.077 konut olacak...

Yıldırım Yapı Kuleli Evleri'nde 440 bin TL'ye!

7 bin 80 metrekare inşaat alanına sahip projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Fiyatların 440 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yıldırım Yapı Kuleli Evleri 3 etaptan oluşuyor.

Doğyap Oksijen Evleri teslim Haberi

Doğyap Oksijen Evleri teslim

Doğanlar Holding iştirakleri arasında yer alan Doğyap İnşaat yeni projesi Oksijen Evleri'ni Balıkesir'de hayata geçiriyor. Oksijen Evleri projesinde 29 adeet villa bulunuyor. Denizkent’in eşsiz doğası ve tertemiz havasıyla sağlıklı bir yaşam sunan Oksijen Evleri projesi sahiplerine, Ekim 2022’de teslim edilecek.

Doğyap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Doğan projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, Oksijen Evleri projesindeki her villada aspiratör, bulaşık makinesi, 4 klima, buzdolabı, fırın, set üstü ocak, çamaşır makinesi gibi ankastre ürünleri yer aldığını söyledi.

Oksijen Evleri’nde; yüzme havuzu, çocuk parkı ve sosyal tesisinde site sakinlerinin konforunu artıracak biçimde hayata geçirildiğini söyleyen Doğan, Oksijen Evleri'nin eşsiz doğasının ve temiz havasının dışında Avşa adasının tam karşısında yer aldığını da sözlerine ekledi.

Web: www.oksijenevleri.com.tr 
Telefon: 0534 262...