28 / 04 / 2024

Sur Yapı Lavender Evleri ne zaman teslim?

Sur Yapı Lavender Evleri ne zaman teslim?

Firma: Sur Yapı

Proje: Lavender Sancaktepe

Toplam 535 konut ve 59 ticari birimden meydana gelen Sancaktepe Lavender projesi "Mis gibi hayat uzaklarda değil, Lavender'de" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Sur Yapı Lavender Evleri ne zaman teslim?



Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sancaktepe Lavender projesi "Mis gibi hayat uzaklarda değil, Lavender'de" sloganıyla basına tanıtılıyor. 


Toplam 535 konut ve 59 ticari birimden oluşan  Sur Yapı   Lavender Sancaktepe  projesinde 43 bin metrekare alana sahip. 


İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de konumlandırılan Sancaktepe Lavender Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilirken, daire büyüklükleri 57 ila 204 metrekare arasında değişiyor. 


Sur Yapı Lavender Evleri ne zaman teslim?


Sur Yapı Lavender Evleri'nde teslimlerin 2018 yılı kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Sur Yapı Lavender projesinde daire sahiplerine yanı sıra gölet, otopark, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar sağlanıyor. 


Sancaktepe Lavender Evleri'nde 3. Boğaz Köprüsü bağlantı yolları ile Üsküdar-Çekmeköy metro hattı Sancaktepe’nin kalbinden geçiyor. Proje metro aracılığıyla  Üsküdar’a 20 dakika, Yenikapı’ya 30 dakika, Taksim’e ise 45 dakikada ulaşılabiliyor.


Adres: Eyüp Sultan Cad. Deha Cad. No: 2/3A Sancaktepe/İSTANBUL


Tel: 444 5 787

Web: http://suryapilavender.com.tr/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön