02 / 05 / 2024

Doha Metrosu Anel elektrik açıklaması

Doha Metrosu Anel elektrik açıklaması

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Doha metrosu hakkında imza attığını duyurdu.

Doha metrosu açıldı!

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında inşa edilen metronun ilk hattı hizmete açıldı. Doha metrosunun ilk seferine Katarlılar ve turistler yoğun ilgi gösterdi. 

Doha metrosu 2022 Dünya Kupası için hazırlanıyor!

2022 FIFA Dünya Kupası için hizmete girecek Doha metrosu sayesinde taraftarlar aynı gün içinde birden fazla maç seyredebilecek...

Anel Elektrik Katar Doha metrosu için imza attı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Doha metrosu hakkında imza attığını duyurdu.

İzmir Metrosu Bornova Merkez istasyonu için geri sayım başladı!

2008 yılında yapımı zeminin killi ve kumlu olması, yeraltı tüneli inşaatında üzerindeki binalar için risk oluşturması gerekçeleriyle ötelenen İzmir Metrosu Bornova Merkez istasyonu ve 1163 metrelik tünel için geri sayım başladı...

Anel Elektrik pay satım bildirimini yayınladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Proje Taahhüt pay satım bildirimini yayınladı.

Anel Elektronik pay alımını yayınladı!

Anel Elektronik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfoemu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektronik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. pay alımını yayınladı.

Bakırköy Bahçelievler Kirazlı Metrosu'nda çalışmalar ne zaman başlayacak?

Bakırköy - Bahçelievler - Kirazlı Metrosu'nun inşaat işi 24 Ekim'de ihaleye çıkacak. İhale sonrası sözleşme imzalandıktan 10 gün sonra çalışmalar başlayacak. Metro 1.200 günde tamamlanacak.

İstanbul Metrosu'nda raydan çıkan vagonda bir yolcu yaralandı!

İstanbul Metrosu ' nda raydan çıkan vagonda bir yolcu yaralandı. Kaza dün sabah, Seyrantepe - Sanayi Mahallesi bağlantı metrosunda, tünel çalışmalarının yapıldığı bölgede meydana geldi...

İstanbul Metrosu'nda kaza!

İstanbul Metrosu'nda bugün Sanayi Mahallesi - Seyrantepe hattında inanılmaz bir kaza meydana geldi. Metronun ön vagonunu delen demir parçası bir yolcuya saplandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevkedildi.

Üsküdar - Sancaktepe Metrosu’nda kazı bitiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin dünyanın en hızlı metro çalışmasını sürdürdüğü Üsküdar-Sancaktepe Metrosu’nda, Ümraniye Çarşı ile Altunizade bağlandı. Sırada Bağlarbaşı İstasyonu var. İşte Üsküdar-Sancaktepe Metrosu'nun açılacağı tarih...

İstanbul'a yeni metro! Levent-Hisarüstü metrosu!

Levent-Hisarüstü Metrosu son ray, Sanayi - Seyrantepe bağlantı tüneli ilk ray kaynağı törenlerine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan yeni metro müjdesi verdi.

Boğaziçi Üniversitesi metrosu ne zaman açılacak?

Boğaziçi Üniversitesi metrosu olarak bilinen, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan tarafından Butik Metro olarak adlandırılan, Levent Hisarüstü Metro Hattı'nın açılış tarihi belli oldu. Peki Boğaziçi Üniversitesi metrosu ne zaman açılacak? İşte cevabı...

Sabiha Gökçen metrosu ne zaman tamamlanacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na metro hattını uzatmak için düğmeye bastı. Kaynarca'dan itibaren 7.4 kilometrelik metro hattı yapılacak. Sabiha Gökçen'e metrosu ne zaman tamamlanacak?

Doha Metrosu Anel elektrik açıklaması Haberi

Doha Metrosu Anel elektrik açıklaması


Anel Elektrik'in Katar Devleti'nde mukim iştiraki ANEL MEP Maintenance and Operations LLC tarafından Doha metrosuna bağlı Red Line South Elevated and At Grade Projesi kapsamında proje büyüklüğü 65 milyon 500 bin dolar seviyesinde koşullu ön anlaşma imzaladığını duyurdu 


Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında "Katar Devletinde mukim iştirakimiz ANEL MEP Maintenance and Operations LLC, tarafından Doha metrosuna bağlı Red Line South Elevated and At Grade projesi kapsamında imzalanan 65 milyon 500 bin dolar tutarındaki koşullu ön anlaşma (Letter of Conditional Award), 18 Şubat tarihinde imzalanarak kamuya duyurulan 237 milyon 130 bin 442 dolar büyüklüğündeki Red Line South Underground (Metro) projesine ilave olarak alınmıştır. 


Yapılan anlaşmalar sonucunda Doha metrosu kapsamındaki toplam proje büyüklüğümüz 302 milyon...