02 / 05 / 2024

Doha Yaşam Gayrimenkul iletişim

Doha Yaşam Gayrimenkul iletişim

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karabudak tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatları sunuluyor. Park Yaşam Antalya'nın teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Rümeysa Kınık ve Sakine Polat ortaklığında kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karabudak tarafından kuruldu.

Nef Reserve Kandilli ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor!

2010'dan beri hayata geçirdiği projelerle dünyanın sayılı gayrimenkul markaları arasında bulunan Nef, Kandilli’deki yeni Reserve projesiyle İstanbul Boğazı'nın eşsiz konumunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Eviva Yaşam Merkezi mağdurları tapularına kavuştu!

İstanbul Esenyurt'ta 'Eviva Yaşam Merkezi' adıyla konut satın alan ve mağdur olan vatandaşlar tapularına kavuştu. Hayatpark Gayrimenkul A.Ş, söz konusu projeyi satın alarak 10 yıllık mağduriyeti ortadan kaldırdı. 

Ondörtüç Pendik'te izole yaşam başladı!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın İstanbul’un en çok değerlenen bölgeler arasında yer alan Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde izole yaşam başladı.

Doha Yaşam Gayrimenkul iletişim Haberi

Doha Yaşam Gayrimenkul iletişim

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karabudak tarafından kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. - Emlak konusu ile ilgili danışmanlık hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. - Her türlü yaşam alanlarının satışını ve pazarlamasını yapmak, - Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan ,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. - Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. - Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki...