23 / 07 / 2024

DOKA nın hizmetleri neler

DOKA nın hizmetleri neler

Ordu Genç İşadamları Derneği (ORGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kaymaz, "Ordu'nun turizm alanındaki geleceğinin bir ayağı eksik bırakılmamalıdır. Sahip olan teleferik ve yamaç paraşütü Ordu'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karabiber tarafından kuruldu.

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Öztürk ve Goldstein Yenilenebilir Enerji Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Artar ve Gökhan Olcaşer ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Zafer Aygün tarafından kuruldu.

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Demiröz tarafından kuruldu.

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de Metehan Asım Aygün tarafından kuruldu.

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şaban Türker tarafından kuruldu.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Büyükçekmece’de   100 binTL sermaye bedeli  ile Ayşenaz Özlü tarafından  kuruldu.

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Altın tarafından kuruldu.

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Nüans Tesis Servis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nüans Tesis Servis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Özdemir tarafından kuruldu.

DOKA nın hizmetleri neler Haberi

DOKA nın hizmetleri neler

DOKA'nın hazırladığı ve gerçekleştirmeyi düşündüğü 'marina inşası, iç sularda uygun yerlerde rafting parkurlarının oluşturulması ve yelken sporunun geliştirilmesi' projesi mutlaka Ordu'ya yapılmalıdır" dedi. 

İlimizde özellikle turizm sektöründe olumlu yönde gelişmeler yaşandığını belirten Kaymaz, "Ordu'nun tüm ilçelerinde turizm yatırım programları sürmeye devam ediyor. 

Yeni yapılan ya da yapılmakta olan 5 yıldızlı oteller, turistik tesisler, Çambaşı kayak pisti, botanik park ve çikolata vadisi gibi yatırımlar bitme aşamasına geldi. Ordu'nun turizm tanıtımında önemli bir yere yor. Ordu-Giresun havaalanımız kısmetse bu yıl içerisinde hizmete açılacak. Ordu'nun yatırımlar açısından en büyük eksiği muhteşem deniz potansiyelini kullanamaması, bir limanının ya da deniz ile ilgili herhangi bir yatırımının olmaması. Trabzon, Samsun ve Giresun'da mevcut limanlar var ve çalışıyor. Ordu'da ise ne bir liman var ne de bir yat...