03 / 05 / 2024

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Albayrak tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Vito İnşaat Metal Makina Demir Ve Sac Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vito İnşaat Metal Makina Demir Ve Sac Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Dönmez tarafından kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

İmfgrup İnşaat Metal Plastik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmfgrup İnşaat Metal Plastik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Çağlayan Demirci taarfından kuruldu.

Bozbey Global İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Bozbey Global İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Ataşehir'de Murat Kıdır tarafından kuruldu. 

Nassa Gıda İnşaat Metal Telekomünikasyon Tekstil Ve Kimya Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nassa Gıda İnşaat Metal Telekomünikasyon Tekstil Ve Kimya Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Küçükçekmece'de Ecevit Kaya tarafından kuruldu.

Zeka Elektrik İnşaat Metal Döküm Orman Ürünleri Kimya ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeka Elektrik İnşaat Metal Döküm Orman Ürünleri Kimya ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bektaş Kaplan tarafından Sultanbeyli'de kuruldu.

Baktekli İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baktekli İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500  bin bin TL sermaye bedeli ile Barış Düğer tarafından kuruldu.

Arfa İnşaat Metal Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arfa İnşaat Metal Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Medeni tarafından kuruldu.

Alakarta İnşaat Metal Hırdavat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alakarta İnşaat Metal Hırdavat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  450 bin TL sermaye bedeli  ile Gizem Kiraz tarafından kuruldu.

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu. 


Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü alüminyum doğrama, alüminyum kapı pencere, panjur işlerini yapmak, alınan işleri başka firmalara yaptırmak. 2.Her türlü metal, akrilik stand reyonları, teşhir standları, metal stand, market alışveriş arabaları imali, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3. Şirket her türlü madeni halka, kanca, zincir, civata, vida, somun, rondela cinsinden her türlü bağlantı elemanlarının imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 4. Şirket yurtiçi ve yurtdışında her türlü metal ve renkli metal ile metal hammadde ve madenlerinin işlenmesi, ithalat ve ihracatını yapmak....