07 / 05 / 2024

dolar 1 ay sonra ne kadar olacak

dolar 1 ay sonra ne kadar olacak

İsabetli tahminleriyle dikkat çeken ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki ay ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar önümüzdeki ay ne kadar olacak? İşte Selçuk Geçer'in o açıklamaları...

'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist, 1 ay Antalya'da otelde kalacak!

24 yaşındaki yaratıcı strateji uzmanı Josh Kerr, son dönemde Türk Lirası'nın dolar, euro ve İngiliz poundu karşısında yaşadığı değer kaybını fırsat haline getirdi. 'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist 1 ay Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalacak. 

Gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Hemen bakın!

Yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarının en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. Peki gram altın 1 ay sonra ne kadar olacak? 

Zeray Next Capital'in yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı! 

Zeray Next Capital projesi için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı. Next Capital projesinin teslimlerinin 2025 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Nakliyecilerde kentsel dönüşüm mesaisi başladı! Firmalar 1 ay sonraya gün veriyor!

Ülkemizde başlatılan kentsel dönüşüm seferberliği nakliye firmalarına yaradı. Artan taleplere bağlı şekilde 1 ay sonrasına gün veren bile var...

Vakıf GYO Tablo Adalar'da yüzde 20 indirim fırsatı! 1 ay sonra teslim! 

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinde yer alan konutlar için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. Proje kapsamındaki konutların teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

Deprem bölgesindeki KOBİ'lere destekler 1 ay içinde yatacak! SON DAKİKA! KOSGEB tek tek açıkladı!

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 11 ildeki KOBİ'ler için sundukları desteğe 30 bin 723 başvurunun yapıldığını açıkladı ve onaylanan ödemelerin 1 ay içinde yatacağını belirtti. İşte ayrıntılar...

Hatice Kolçak’tan korkutan altın uyarısı: 'Altını olanlar 1 ay sonra asıl döngü başlıyor'

FED'in faiz kararının ardından, altın fiyatlarında hızlı bir yükseliş devam ediyor. Gram altın, 1.814 TL'ye kadar yükselirken Aynı çeyrek altın fiyatı da 2.985 TL'ye kadar çıkmış durumda. Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak da altınla ilgili önemli uyarılar yaptı ve bir ay sonrasını işaret etti.

Bakan Mehmet Özhaseki'den sevindirici haber: 1 ay içerisinde 50 bin konut teslim edilecek!

Dünya Şehirler Günü programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki konut teslimlerine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Mehmet Özhaseki 1 ay içerisinde 50 bin kadar konutu teslim edeceklerini vurguladı.

Koza Villaları'nda teslimler 1 ay sonra!

Düzce'de hayata geçirilen Koza Villaları'nın teslimleri 1 ay sonra gerçekleştirilecek. Projede 16 adet müstakil villa bulunuyor.

ZİN D Semt'te 4 milyon TL'ye 2+1! 1 ay sonra teslim!

ZİN D Semt projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 4 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 1 ay sonra başlaması planlanıyor.

Athena Premium Residence'ta yüzde 20 peşinatla! 1 ay sonra teslim!

Athena Premium Residence projesinde yer alan konutların teslimlerinin 1 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. Athena Premium Residence'tan yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Şua İnşaat Elite Garden'da son 5 villa! 1 ay sonra teslim!

Şua İnşaat imzası ile inşa edilen Elite Garden'da son 5 villanın satışı devam ediyor. Elite Garden projesinin teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

1 milyonun altında 19 otomobil modeli kaldı! 1 ay sonra yeni zam bekleniyor! 

En ucuz otomobil demek için neredeyse 1 milyon liraların geleceği günler oldukça yakın. Şu an 1 milyonun altında 19 otomobil modeli kalmışken, 1 ay sonra her bayi 1 milyoncu olabileceği gündeme geldi. 

dolar 1 ay sonra ne kadar olacak Haberi

dolar 1 ay sonra ne kadar olacak

Açıklanan resmi rakamlara göre, 17 lira 75 seviyelerini gören Dolar/TL ile ilgili her tahmini tek tek tutan ekonomist Selçuk Geçer'den dikkat çeken bazı açıklamalar geldi. 

Selçuk Geçer yaptığı açıklamada önümüzdeki ay doların göreceği rakamı söyledi. Peki dolar önümüzdeki ay ne kadar olacak? İşte Selçuk Geçer'in o açıklamaları...

Medyatava'da yer alan habere göre, yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, dolar hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. 

Selçuk geçer yaptığı açıklamalarda, Eylül ayında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararı aldığını açıklarken, 2021'in eylül ayında merkezin faizinin 19 puan olduğunu kaydetti.

Yaptığı açıklamada, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık ayının toplam 500 baz puan indirimi yapan Merkez Bankası, Ocak, Şubat, Mart, Nisan aylarında faizi sabit tuttuğunu söyleyen Selçuk Geçer, Mayıs'ta Merkez Bankası'nın faizi sabit bıraktığını...