16 / 05 / 2024

Dolar kuru aralık 2022

Dolar kuru aralık 2022

Ekonomist Selçuk Geçer, konuk olduğu Youtube kanalında dolar kuru ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer benden duyun dedi o rakamı verdi... Hemen bakın...

Dolar kuru bugün de rekor kırdı! 1 dolar 32.10 TL oldu! 13 Mart 2024 dolar canlı kur! 

Elinde doları olanlar ve yatırımcılar son dakika dolar kuru ve serbest piyasa dolar araştırması yapıyor. Dolar bugün de rekor kırdı. İşte ayrıntılar...

Altın yeni yıla bomba gibi girecek! Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor! İşte 26 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmedendevam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2064 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 26 Aralık 2023 altın fiyatları.

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Altın fiyatları uçmadı adeta fırladı! Altın yatırımcıları hemen bakın! 8 Aralık Cuma altın fiyatları 

Altın fiyatları haftanın son işlem günününü rekorla kapatmaya hazırlanıyor.  Altının ons fiyatı bugün 2030 dolar oldu. Altın uçmadı bugün resmen fırladı. Peki gram, çeyrek ve yarım altın bugüne ne kadar oldu? 8 Aralık 2023 altın fiyatları.

6 Aralık Çarşamba dolar/TL ne kadar oldu? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolar/TL kuru 6 Ocak Çarşmba günü de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dün 28,94 liradan işlem gören dolar kuru güne nasıl başladı? Bugün dolar/TL kuru kaç lira? 6 Aralık Çarşamba dolar/TL kuru.

Dolar yükseliyor! Dolar yatırımcıları dikkat! Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 4 Aralık 2023 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Peki Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 4 Aralık 2023 dolar/TL kuru.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse ve Ata beşli altın fiyatları kaç TL? 4 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2086 dolar oldu. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 4 Aralık 2023 altın fiyatları. 

Akaryakıt fiyatlarında Aralık depremi! Benzin, motorin, LPG'ye peş peşe zam bekleniyor! SON DAKİKA!

Akaryakıt fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Henüz benzin, motorin ve LPG için yeni bir zam haberi verilmezken, ÖTV, dolar kuru ve Brent petroldeki yükseliş sebebiyle akaryakıt fiyatlarının da tırmanacağı belirtiliyor. İşte detaylar ve BP, Opet, Total, Shell, PO 4 Aralık 2023 fiyat li

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

1 Aralık Cuma altın fiyatları! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları Aralık ayına rekor seviye ile girdi. Altının ons fiyatı 2041 dolar olurken yatırımcılar gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını merak ediyor. Peki 1 Aralık Cuma altın fiyatları ne kadar? Son dakika altın fiyatları.

1 Doları bile olan acilen baksın! Bugün dolar kuru ne kadar? Euro ve Sterlin kaç TL? 10 Temmuz 2023!

Vatandaşlar, döviz kurlarını merakla takip etmeye devam ediyor ve sık sık "Bugün dolar kuru ne kadar?" sorusunu arama motorlarında araştırıyor. Peki, Dolar bugün kaç lira? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? Sterlin kaç TL? 10 Temmuz 2023...

Dolarda yangın yeri! Dolar yeni rekorunu kırdı! Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

6 Haziran Salı günü dolar/TL kuru yakından takip ediliyor. Bugün dolar yeni rekorunu kırdı. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

Dolar rekor kırdı! 20 TL'yi aştı! Kıyıda köşede 1  doları bile olanlar yaşadı! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru sabah saatlerinde 20,18 TL seviyesiyesine ulşarak rekor kırdı. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar yaşadı! Son dakika dolar kuru.

Dolar kuru aralık 2022 Haberi

Dolar kuru aralık 2022

Her tahmini bir bir tutan Ekonomist Selçuk Geçer, konuk olduğu Youtube kanalında dolar kuru ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı açıklamada dolar kurunun yıl sonunda önce 30, daha sonra kademeli olarak 70 lira olacağını dile getirdi.

Milli Gazete'de yer alan son dakika haberine göre göre, yaptığı tahminler sebebiyle hakkında suç duyurusunda bulunulan Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, konuk olduğu programda kendisine gelen soruları yanıtladı.

Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer benden duyun dedi o rakamı verdi... Hemen bakın...

Para Politikaları sonucu 1994'te yaşanan krizin tekrar yaşanabileceğini dile getiren Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer,  dolar kurunun yıl sonunda 30 lirayı görebileceğini dile getirdi.

Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer benden duyun dedi o rakamı...