28 / 04 / 2024

Dolar mı konut mu

Dolar mı konut mu

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Dolar mı çok getiri sağlar konut mu?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik analizi...

Altın mı alalım, dolar mı? Elinde parası olanlar sordu! Mert Başaran son noktayı koydu!

Elinde parası olan yatırımcılar ''altın mı alalım, dolar mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Ekonomist Mert Başaran ise hangi yatırım aracının kazandıracağını açıkladı.

Altın, borsa ve dolar! Hangi yatırım aracı kazandıracak? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Yatırımcılar, seçimlere üç kala hangi yatırım aracının kazandıracağını merak ediyor. Peki yatırımcısına en çok hangi yatırım aracı kazandıracak; altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor ve araştırıyor? Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Konut kredilerine talep düşüyor! 2024'te kredilere talep artar mı?

Kredi faizleri üzerine getirilen ek teminat kuralı, piyasanın dengesini resmen değiştirdi. Peki 2024'te kredilere talep artar mı? Konut kredilerinde son durum ne?

2023’ün en çok kazandıranları! Altın mı, dolar mı, arazi mi, borsa mı, konut mu?

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2023’ün en çok kazandıranlarını yazdı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı...

Bu yıl konut yatırımı kazandıracak mı? Uzmanlar tek tek sıraladı altın, dolar, borsa, konut...

2023 yılında rekor değer artışları yaşayan yatırım araçlarının 2024'teki seyri merak ediliyor. Uzman isimler altın, dolar, borsa, konut yatırımlarını değerlendirdi.  

Altın mı, dolar mı, borsa mı? En çok kazandıran hangisi oldu?

Altın mı, dolar mı, borsa mı? En çok hangisinin kazandırdığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ocak 2010’da altın, dolar, Bim Mağazaları, Ege Endüstri ve Turkcell’e yatırılan 100 bin TL ne kadar oldu? İşte şaşırtan yanıt...

Dolar mı alalım, euro mu? sorusuna İslam Memiş'ten net yanıt! Bunu almanız daha isabetli...

Elinde parası olan yatırımcılar ''dolar mı alalım euro mu?'' sorusunu araştırıyor. Hangi yatırım aracının daha çok kazandıracağını merak edenler için, İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş, 'Bunu almanız daha isabetli' diyerek o döviz kurunu işaret etti.

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Aykoç ve Yusuf Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Elinde birikmiş parası olan dikkat! Dolar mı alalım euro mu? sorusuna net yanıt geldi!

Elinde birikmiş parası olan vatandaşlar yatırım için döviz kurlarından ''dolar mı alalım euro mu?'' sorusunu araştırıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar mı, euro mu?  sorusunu yanıtladı. İşte İslam Memiş'ten net yanıt...

Çok kazanmak istiyorsanız bu uyarıyı dikkate alın! Dolar mı, altın mı? Uzman isim yatırımcıyı ikaz etti

Türkiye'de seçimlerin neticelenmesiyle beraber döviz kuru ve altın ücretlerinde çıkış görülüyor. Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan yatırımcılara kritik ikazlar geldi. Yatırımcıların sık sık sorduğu ve merakla beklediği, "Dolar mı, altın mı?" sualini yanıtladı. 

Dolar mı konut mu Haberi

Dolar mı konut mu

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, "Dolar mı çok getiri sağlar konut mu?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik analizi...

1) Türkiye'de hâla doların devalüasyonla en az 2 katına çıkacağına ve ev fiyatlarının yarıya düşeceğine inanan bir kesim var.

Bu saatten sonra dolar kaç TL olursa olsun ev fiyatları dolar bazında yıllık en az yüzde 20-20 getiri sağlar.

2) Ben de bu kesime takılıyorum. Diyorum ki: Siz hayal kurmaya devam edin. Yakında doları olana bedava ev verecekler. Doları olanlara saygı dönemi başlayacak.

3) Konut piyasası açısından böyle bir dönem görülmedi. Arz yok. Yeni projelere başlanamıyor. Malzeme bulunsa işçi, işçi bulunsa malzeme bulunamıyor. Çimentocular başta olmak üzere inşaat malzemecileri kudurdu....