05 / 05 / 2024

Dolmabahçe eskiden nasıldı

Dolmabahçe eskiden nasıldı

Dolmabahçe Meydanı, İnönü Stadyumu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Taşkışla Binası, 1947 yılında havadan çekilmiş bu fotoğrafta görülüyor... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

1939 yılında Dolmabahçe stadı Türk mimarlarına yaptırılmak istenmiş!

Dolmabahçe stadına İstanbul'un her tarafından halkın gelmesini temin için Kabataş iskelesi büyük vapurların yaşanabileceği hale getirilecekmiş.

Çiftçilere son dakika hafta sonu müjdesi! Paralar peş peşe yatırıldı, hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Çiftçilere son dakika hafta sonu müjdesi geldi. Beklenen paralar peş peşe yatırıldı, hemen hesaplarınızı kontrol edin...

Sıfırdan e-ticarete nasıl başlanır? Ücretsiz e-ticaret şirketi açılabilir mi?

İnternetin giderek daha geniş kitlelere ulaşması ve online alışverişin yükselişi, e-ticaret sektörünü cazip kılmaktadır. Bu dijital ortam, girişimciler ve işletmeler için sürekli genişleyen bir iş alanı sunmaktadır. Peki e-ticarete sıfırdan nasıl başlanır?

Kadastro çapı nedir? Kadastro çapı ne işe yarar? Nasıl alınır?

Parsel konularında öne çıkan kadastro çapı çok nadir olarak bilinmektedir. Gayrimenkul alanında önemli bir terim olan kadastro çapının ne demek olduğu merak edilmektedir. Peki kadastro çapı nedir, ne işe yarar ve örneği nasıl alınır? İşte kadastro çapı ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Çiftçiler hemen hesaplarınıza bakın! Temmuz 2023 ödemeleri hesaplara peş peşe yatırıldı! Bu paraları mutlaka alın!

Çiftçiler hemen hesaplarınıza bakın... Temmuz 2023 ödemeleri hesaplara peş peşe yatırıldı... Bu paraları mutlaka alın...

Çiftçilerin beklediği paralar hesaplara peş peşe yatırıldı! Temmuz 2023 paraları için hemen hesaplarınıza bakın!

Çiftçilerin beklediği paralar hesaplara peş peşe yatırıldı... Temmuz 2023 paraları için hemen hesaplarınıza bakın...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

SSK, Bağ-Kur prim eşitlemesi nasıl olacak? Erken emekli olmak isteyenler şimdi kontrol edin! Tek tek açıklandı! 

SSK ve Bağ-Kur'da prim eşitlemesi gündeme geldi. Peki SSK, Bağ-Kur prim eşitlemesi nasıl olacak? Erken emekli olmak isteyenler ne yapmalı?

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Erman Yerdelen kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Erman Yerdelen kimdir? Kaç yaşında? Erman Yerdelen daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erman Yerdelen'in eğitim hayatı nasıldı?

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Dolmabahçe eskiden nasıldı Haberi

Dolmabahçe eskiden nasıldı

Akşam Gazetesi foto muhabiri tarafından 1947 yılında havadan çekilmiş fotoğrafta Dolmabahçe Meydanı, İnönü Stadyumu ve günümüzde İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi olarak kullanılan Taşkışla da yer alıyor... 



Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; 1947 yılında Akşam Gazetesi foto muhabiri THY uçağı ile İstanbul üzerinde bir uçuş yapar ve bu fotoğrafı çeker...


Haberin devamı için tıklayın!Emlakta nostalji haberleri için...