01 / 05 / 2024

dolmabahçe Vodafone Arena stadı

dolmabahçe Vodafone Arena stadı

Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın, Spor Toto Süper Lig'in güçlü temsilcilerinden Beşiktaş'ın yeni stadını gezdi. Apaydın, Vodafone Arena'nın son durumu hakkında bilgiler de aldı.

Vodafone Arena'da hasar oluştu!

Beşiktaş- Galatasaray derbisinde önemli olaylar yaşanmamasına rağmen, yapılan incelemede Vodafone Arena'nın çeşitli bölümlerinde ufak hasarlar meydana geldiği tespit edildi.

Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı!

10 Nisan'da protokol açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı. Beşiktaş Belediyesi, Vodafone Arena'ya geri dönen Beşiktaş taraftarları için Çarşı'dan başlayarak, Dolmabahçe boyunca stadyuma kadar uzanan yola kırmızı halı serdi.

Vodafone Arena’nın açılışına kimler katılacak?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena’nın yarınki açılışı ve pazartesi günkü Bursaspor maçını kimlerin izleyeceğine ilişkin belirsizlikler devam ederken, Fikret Orman yönetimine yakın Ankara’daki bir derneğe 300 davetiye gittiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Fikret Orman, Vodafone Arena'yı anlattı!

Fikret Orman, Vodafone Arena'nın kapılarını Star'a açtı. Orman: “Stadımızı yaptık, ezeli rakipler F.Bahçe ve G.Saray ile şartları eşitledik. Taraftarlarımız artık sokakta başı dik dolaşabiliyor.” dedi.

Serkan Yıldız, Vodafone Arena'daki görevinden kovuldu!

Beşiktaş taraftarının kavuşmak için gün saydığı Vodafone Arena'nın inşaatında çalışan bir işçi, "Sen yürü şanlı Fenerbahçe'm, bu stat bu sene de bitmez" şeklindeki ifadeleri nedeniyle işini kaybetti.

Vodafone Arena'da sona gelindi!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın açılış tarihi önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanması bekleniyor. Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında hızla sonra yaklaşılıyor.

Vodafone Arena’da koltukların montajına başlandı!

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da koltukların montajına başlandı. Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında artık sona yaklaşılıyor.

Vodafone Arena'nın mimarisi BJK İnönü Stadı'ndan iyi olacak!

Beşiktaş Kulübünün iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Metin Albayrak, inşası devam eden Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla, önemli bir eşiği aşacaklarını belirtti.

Vodafone Arena'da çatı çelik iskeleti yerine kaldırıldı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımı devam eden stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeleti yerine kaldırıldı. Çatının tamamlanmasıyla yeşil sahanın yapım işlerine başlanacak.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti kaldırılıyor!

Başiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeleti kaldırılması başlıyor. Şu anda 80 santimetre yüksekte bekletilen çatı iskeletletinde son kontroller tamamlandı.

Vodafone Arena'da son durum ne?

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeleti yerden yükselmeye başladı.

Vodafone Arena'da kritik haftaya girildi!

Vodafone Arena'nın yapımının durdurulmasına neden olan çatı inşaatında son aşamaya gelindi. Çatı iskeleti, önce 20 cm yüksekliğe kaldırılacak, ardından 1 hafta içinde yerine oturtulacak.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatı kaldırma işlemi yapılıyor!

Beşiktaş’ın Dolmabahçe’de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena’nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılma işlemi başladı.

dolmabahçe Vodafone Arena stadı Haberi

dolmabahçe Vodafone Arena stadı

Beşiktaş kadın basketbol takımının sponsoru olan, Kayserinin tanınmış işadamlarından Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın, Spor Toto Süper Lig'in güçlü temsilcilerinden Beşiktaş'ın yeni stadını gezdi. 


VODAFONE ARENA'DA SON RUTUŞLAR 

İstanbul Dolmabahçe'de inşaatı tüm hızıyla devam eden Vodafone Arenayı gezen ve koyu bir Beşiktaşlı olan işadamı Necmettin Apaydın yetkililerden stadın son durumu hakkında bilgiler de aldı. Yeni stadın son hali ile fotoğraf da çekinen İşadamı Apaydın, fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak, "Beşiktaş'ın stadını gezdik. Bitmeye yanaşmış. İnşallah şampiyon Beşiktaş'a hayırlı olsun" yorumu yaptı. 


Deniz Postası...