22 / 05 / 2024

Dolphin AVM yenileme

Dolphin AVM yenileme

Dolphin AVM, o günden bu güne neredeyse hiç yenilenmemiş, hiçbir yapısında değişikliğe gidilmemişti. İzmirli Anka Alışveriş Merkezleri ve Ofis İşletmeciliği firması tarafından satılan alınan Dolphin AVM, 1.7 milyon dolar yatırım yapılarak yenilendi

Servet GYO'nun AVM'lerinde aylık kira bedeli 1.1 milyon TL'yi aşacak!

Servet GYO'nun AVM'lerdeki kira gelirleri, yenileme çalışmaları, yeni kiralamalar ve artan ziyaretçi sayıları sayesinde 2017 yılına oranla yüzde 60 artarak toplamda yaklaşık 10 milyon TL olarak gerçekleşeceği, yıl sonundaki aylık kira gelirimizin ise 1 milyon 100 bin TL'yi aşması bekleniyor.

AVM sektöründe yeni yatırım değil yenileme zamanı!

2018 sonunda 128 milyar TL'lik büyüklüğe ulaşması beklenen AVM sektöründe yeni AVM açılışlarının yerini yenileme çalışmaları aldı. Rekabette farklılaşmak isteyen AVM grupları, halihazırda var olan projelerini milyon dolarlar harcayarak yeniliyor.

FİBA CP, AVM'lerini yeniliyor!

Fiba Grubu’nun 30 yıllık finans ve finans dışı sektör tecrübesini, 20 senelik gayrimenkul bilgisi ile birleştiren Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’nin büyüme ve yenileme sürecini paylaştı. 

Eski AVM’lerde yenileme yarışı başladı!

Rekabetin giderek arttığı perakende sektöründe AVM’ler ‘yenileme’ projeleriyle fark yaratmaya çalışıyor. Bu çalışmalar sayesinde AVM’ler yeniden popüler hale gelirken ziyaretçi sayısında artış sağlanıyor.

NSa Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Nihat Sandıkcıoğlu, İngiliz Mimar Campbell Rigg ve KİNESİS İnşaat; AVM yenileme, Perakende Mağazalar Konsept Tasarım ve Uygulama konularında hizmet üretmek üzere birlikte çalışma kararı aldılar.

Dolphin AVM 1.7 milyon dolara yenilendi!

Dolphin AVM, o günden bu güne neredeyse hiç yenilenmemiş, hiçbir yapısında değişikliğe gidilmemişti. İzmirli Anka Alışveriş Merkezleri ve Ofis İşletmeciliği firması tarafından satılan alınan Dolphin AVM, 1.7 milyon dolar yatırım yapılarak yenilendi

İzmit Dolphin AVM 1.7 milyon dolar yatırımla yenilendi!

1.7 milyon dolar yatırım yaparak yenilenen İzmit Dolphin AVM, 30 Eylül’de gerçekleşecek konser organizasyonuyla yeni bir başlangıç yapacak.

Armada AVM Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi ödülünü aldı!

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Londra ödülleri, Avrupa'da "Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi" ödülüne Armada AVM'yi layık gördü.

Ankamall AVM'nin yenileme çalışmaları 15 ayda tamamlandı!

Ankamall AVM'nin yatırımcısı Gimat GYO AŞ'nin Genel Müdürü Levent Kirman, kabuk değiştiren ve yeni yüzüyle ziyaretçilere kapılarını açan Ankamall'u gazetecilere tanıttı..

ANKAmall AVM'de yenileme çalışmaları tamamlandı!

Anadolu'nun en büyük AVM'si olan ANKAmalI AVM, yeni yüzüyle üşterilerini ağırlıyor. 12 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ile dikkat çeken AVM'de bir süredir devam eden renovasyon çalışması tamamlandı.

Armada AVM Yılın Alışveriş Merkezi seçildi!

Armada Alışveriş Merkezi Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen yarışmada "Büyüme ve Yenileme Kategorisi" ile Yılın Alışveriş Merkezi seçildi. Ödülü AVM Müdürü Çiğdem Gönen aldı.

Armada, büyüme ve yenilemede yılın AVM'si seçildi!

Armada'nın Avrupa çapında AVM olması, 3. ödülle tescillendi. Armada, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen yarışmada "Büyüme ve Yenileme Kategorisi" ile Yılın Alışveriş Merkezi seçildi.

Dolphin AVM’ye yeni yatırımcı!

Çelik konstrüksiyon olan yapısıyla; keyifli, konforlu ve güvenli bir alışveriş ortamı sunan Dolphin Alışveriş Merkezi, on yıldır sadece İzmitlileri değil çevre illerden gelenleri de kendine çekiyor.

Dolphin AVM yenileme Haberi

Dolphin AVM yenileme


İzmirli Anka Alışveriş Merkezleri ve Ofis İşletmeciliği firması tarafından satılan alınan Dolphin AVM, 1.7 milyon dolar yatırım yapılarak yenilendi


Yaklaşık 10 yıl önce şehir merkezinde açılan Dolphin AVM, o günden bu güne neredeyse hiç yenilenmemiş, hiçbir yapısında değişikliğe gidilmemişti. Ancak AVM’yi bir süre önce bünyesine katan Anka Alışveriş Merkezleri ve Ofis İşletmeciliği firması 1.7 milyon dolar yatırım yaparak AVM’de köklü bir değişikliğe gitti. Yeni yüzüyle daha çok gençlere hitap eden Dolphin AVM görenlerden tam not almayı başarıyor.

SİNEMALAR DA YENİLENDİ

Dolphin’in 60600 metrekarelik kiralanabilir alanında halen 48 marka bulunuyordu. Dolphin Müdürü Tayfun Şen şu bilgileri verdi: “Mevcut markalardan 14’ü gitti. 5 yeni marka ilave edildi. Sinemalarımız da tamamen yenilendi. Son sistem ses ve görüntü kalitesine sahip 8 sinema salonumuza kavuştuk. Türkiye ve...