17 / 05 / 2024

Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi

Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi

Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Ufuk Tudan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Han Partners Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Partners Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar2da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kurfeyiz, Tunahan Çakır ve Tunahan Kurfeyiz ortaklığında kuruldu.

Acar Blu Marmara'nın örnek konutu satışta!

DOME + Partners tarafından Acarkent'te hayata geçen Acar Blu Marmara BW-25’in örnek konutu satışa çıkarıldı. 

SPV Partners Proje Geliştirme Yönetim Danışmanlık Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

SPV Partners Proje Geliştirme Yönetim Danışmanlık Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Genç tarafından kuruldu.

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Kanal İstanbul uluslararası gayrimenkulde yeni bir kanal açacak!

Katar'a Çıkartma Yapan Tek Mimarlık Firması Dome Partners'in Mimarlık Kurucu Başkanı Murat Yılmaz, Katar'da kısa ve uzun vadeli projeler üzerinde görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Ufuk Tudan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pro Partners İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Partners İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Alparslan Ceylan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dome Partners Asya Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Partners Asya Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Rahime Özgün Sümbül ve Ayşe Müge Coşkun ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Anahtar Proje ve Torti Gallas and Partners'tan dev işbirliği!

Anahtar Proje, kuruluşundan bu yana 1 milyondan fazla insanı ev sahibi yapan ve 1500 ün üstünde şehir ölçeğinde mahalle tasarlamış dünyanın konusunda lider şehir planlama ve mimarlık firması 'Torti Gallas and Partners ’la önemli bir işbirliğine imza attı.

Nef, Amstar Global Partners ile proje geliştirecek!

Nef, ABD merkezli gayrimenkul yatırım fonu yöneticisi Amstar Global Partners (AGP) ile Türkiye’de proje geliştirmek için niyet anlaşması imzalayarak, bu kapsamda iki yıl içinde 500 milyon dolarlık proje geliştirmeyi hedefliyor.

Tekfen, Amstar Global Partners ile proje geliştirecek!

Tekfen, Amerikalı Gayrimenkul Yatırım Fon Şirketi Amstar Global Partners ile proje geliştirmeye hazırlanıyor. Niyet mektubu ile Amstar Global Partners Ltd. Türkiye’deki konut ve ofis projelerinde Tekfen Holding ile ortaklık kuracak.

Tekfen Holding, Amstar Global Partners ile proje geliştirecek!

Tekfen Holding ile Amstar Global Partners arasında, her bir proje bazında %50-%50 esaslı ortaklıklar kurularak arsa satın almak suretiyle konut, karma kullanım ve A sınıfı ofis projelerini hayata geçirmek amacıyla bir niyet mektubu imzalandı.

Dome Partners Rusya'da ofis açtı!

Uluslararası gayrimenkul profesyonellerinin buluşma noktası MIPIM'de değerlendirmelerde bulunan Dome Partners Kurucu Ortağı Murat Yılmaz, fuarın ülkelerin ve şehirlerin gayrimenkul pazarlar m m fotoğrafını yansıttığını söyledi..

Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Haberi

Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi


Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ufuk Tudan tarafından kuruldu. 


Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1.Her türlü insaat taahhüt isleri, konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı veya sözlesme ile binalar yapmak. Yapım isleri için ihaleler açmak, taseronlara yaptırmak. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek satmak ve kiraya vermek. 2.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları...