03 / 05 / 2024

Domotex Halı Fuarı gaziantep

Domotex Halı Fuarı gaziantep

Hannover Fairs Turkey tarafından 26 - 29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’ de ( OFM ) açılan Domotex Halı Fuarı büyük ilgi görüyor...

Domotex Halı Fuarı 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek!

Domotex Gaziantep Fuarı için geri sayım başladı. Yıllık makine halısı üretimi 300 milyon m2’yi aşan Gaziantep’te, 26-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenen fuar nedeniyle büyük bir canlılık yaşanıyor.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Peli Parke'ye Hannover'de büyük ilgi!

Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 14-17 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlendi. 60 ülkeden 1409 katılımcının bulunduğu fuarda Peli Parke, innovatif ürünlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 25-28 Mayıs'ta!

GTO Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.

Empera Halı, Domotex Fuarı’nda görücüye çıktı!

Empera Halı, sektörün dünyadaki en önemli fuarı olan Domotex Fuarı’nda ilk yurtdışı fuar deneyimini yaşadı. Türkiye’nin yeni premium halısı Empera, Domotex Fuarı’nda pek çok ülkeden katılımcıyla bir araya geldi.

Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.

Domotex Fuarı, Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturuyor!

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Fuarı'nın Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturduğunu söyledi.

Bünyan Halı Fuarı Caddesi yenilendi!

Bünyan Belediyesi, Halı Fuarı Caddesi'nde faaliyet gösteren esnafların yüzünü güldürdü. Bünyan Belediyesi tarafından yapılan kilitli parke çalışması ile bölgenin çehresi değiştirildi.

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı 2015 açıldı!

Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden Şanlıurfa’da, 3. Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Vali İzzettin Küçük Şanlıurfa’nın eski Hal Pazarında açılan fuarda konuşma yaptı.

Zemin Fuarı'ndan 2015 trendleri!

Hannover kentinde düzenlenen Domotex Halı ve Zemin fuarının bu yılki katılımcılarından olarak sizlere fuar izlenimlerini ve yeni trendleri aktaracak taze taze. Keyifli okumalar...Hannover Halı ve Zemin Fuarı'ndan 2015 trendleri...

Gaziantep'te yılda 300 milyon metrekare halı üretiliyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na 60'ı Gaziantep'ten 100'e yakın Türk firmasının katılmasının sektör açısından önemli olduğunu belirtti.

Domotex Hannover 17-20 Ocak 2015'te!

17-20 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Domotex Hannover 2015 Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’na Gaziantep’ten 60 halı firması yanı sıra halı sektörünün önde gelen firma temsilcileri ve üreticilerinin katılacağı bildirildi.

Gaziantepli Halıcılar Domotex Hannover'a katılacak!

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri'nden yapılan açıklamaya göre, Almanya'nın Hannover kentinde 17 - 20 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek Domotex Hannover 2015'e Gaziantep'ten 60 halı firması katılıyor.

Domotex Halı Fuarı gaziantep Haberi

Domotex Halı Fuarı gaziantep

Hannover Fairs Turkey tarafından 26- 29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’ de (OFM) açılan Domotex Halı Fuarı büyük ilgi görüyor. Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda ziyaretçinin gezdiği fuar, firmaların yeni ürünleriyle aynı zamanda bir inovasyon yarışına da sahne oluyor.



DOMOTEX HALI FUARI’NDA INOVASYON YARIŞI


Hannover Fairs Turkey tarafından 26-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde (OFM) gerçekleşen ve sektörün en önemli fuarlarından biri olan Domotex Halı Fuarı’na yurt içinden ve yurt dışından 159 firma katılım gerçekleştirdi.



Katılımcılarının tümünün yeni ürünlerini sergilediği fuarda ünlü markalar yaptığı yeniliklerle ziyaretçilerin dikkatini çekmeyi başardı.


TİM BAŞKANI MEHMET BÜYÜKEKŞİ İNOVASYONUN’UN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ


TİM başkanı Mehmet Büyükekşi de inovasyonun önemine değinerek, “Üretim ve ihracatın yanı sıra halıda m2 fiyatlarındaki artış çok önemli. Katma değeri...