03 / 05 / 2024

Donanım Yapı adresi

Donanım Yapı adresi

Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Hasan Şafak Gül tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Dacia otomobil alacaklar dikkat! Marka, elektrikli yeni motor ve donanımıyla çok iddialı geliyor!

Dacia, Spring Extreme donanımı ile otomobil piyasasında 2023 senesine iddialı bir başlangıç yapıyor. Marka, 14 ila 22 Ocak tarihleri arasında Brüksel Otomobil Fuarı’nda sergileyeceği yeni donanımını 4 ana modelinde kullanacağını duyururken, yeni ELECTRIC 65 motorun tanıtımı da ilk kez bu fuarda gerç

Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Hasan Şafak Gül tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Edirne'de ikametini getirene ulaşım yardımı yapılıyor!

Edirne Belediye Başkanı Gürkan 'ın, kentin İller Bankası'ndan aldığı payı arttırmak için ikametini getirene ulaşım yardımı yapılacağı açıklaması, üniversite öğrencilerini harekete geçirdi

Nusaybin-Habur demiryoluna 1 milyar 770 milyon TL yatırım yapılacak!

Nusaybin'i demiryoluyla Habur'a bağlayacak hızlı tren projesi için 1 milyar 770 milyon lira yatırım yapılması öngörülüyor. Hatta, saatte 160 kilometre hızla yolcu, 120 kilometre hızla da yük taşınabilecek

Tasarım Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Tasarım Yapı Denetim Limited Şirketi Serdar Çınar Müdürlüğü 'nde, 100 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015 'te Bağcılar Güneşli Mahallesi Kirazlı Caddesi'nde kuruldu.

Su yalıtımı yapılması binaların depreme dayanıklılığını artırıyor!

Binalarda su yalıtımı yapılarak, deprem gibi afetlerde can kayıplarının yüksek oranda önlenebileceği bildirildi. Uzmanlar, deprem riski bulunan gelişmiş ülkelerde, su yalıtımı yasal olarak zorunlu tutuyor.

Riskli binalarda acilen kentsel dönüşüm yapılmalı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tabi afet olan lodosun tahmin edilebildiğini ancak depremin zamanının tahmin edilemediğini belirterek, "Riskli binalarda acilen kentsel dönüşüm yapılmalı''dedi.

Çınarım Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınarım Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Nuran Demir Müdürlüğü 'nde, Avcılar'da kuruldu.

1981 yılında Haydarpaşa Limanı'na ek rıhtım yapılıyormuş!

1981 yılında Haydarpaşa Limanı'na ek rıhtım yapılıyormuş. İlave rıhtım için denizden bir milyon metrekarelik bir alan doldurulmuş. İnşaatta toplam 158 bin metreküp beton kullanılacakmış ve tamamlandığında Ro Ro gemileri limana yanaşabilecekmiş.

Ev teşvik sisteminde en fazla ne kadar yardım yapılacak?

Konut kredisi kullanmak isteyen ve peşinat bedelini biriktirmek için çabalayanlara devletten destek geldi. Devlet "Ev teşvik sistemi" kapsamında ev alacaklara destek yapacak. Peki, ev teşvik sisteminde en fazla ne kadar yardım yapılacak?

Mas Yatırım Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Yatırım Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, A. M. Mohammed Berruin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Menekşe Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Dönüşüm Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Dönüşüm Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi, Murat Özer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak 2015 tarihinde Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Yıldırım Yapı Kuleli Poyraz 1 projesi!

Yıldırım Yapı Kuleli Poyraz 1 projesi 'nde daire teslimlerinin Şubat ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 52 adet daireden meydana gelen projede satış süreci devam ediyor.

Donanım Yapı adresi Haberi

Donanım Yapı adresi

Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Hasan Şafak Gül tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar. 


Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi adres: Küçükçekmece , Halkalı Merkez Mahallesi, İkitelli Caddesi,...