25 / 08 / 2024

dondurma zam

dondurma zam

Yaz ayının başında yüzde 25 artan dondurmaya ikinci zam 17 Temmuzda geliyor. Peki dondurma fiyatları ne kadar zamlanacak? Güncel dondurma fiyatları ne kadar? İşte 11 Temmuz 2022 A101, Migros. ŞOK  dondurma güncel fiyat listesi...

Dondurma da lüks oldu! Dondurma fiyatları yüzde 25 arttı! İşte 30 Mayıs 2022 güncel dondurma fiyat listesi

Yaz mevsiminin gözdesi dondurma fiyatları ortalama yüzde 25 zamlandı. Peki güncel dondurma fiyatları ne kadar oldu? İşte A101, Migros, Carrefoursa dondurma fiyatları...

Sıcak yaz aylarının vazgeçilmesi dondurmaya kış zammı! Rekora koşan dondurma fiyatları artık serinletmeyecek cep yakacak

Yaz aylarının vazgeçilmezi dondurma yüzde 65’lik zammın ardından artık adeta lüks haline gelecek. Yetkili isimler yaz aylarında yeni zam beklendiğini de açıkladı. İşte paketli dondurmada yeni fiyatlar…

Bir fiyatları dondurma kararı daha! O marketler de zam yapmayacak!

Fiyatları dondurma kararına o marketlerden de destek geldi. Karar gıda, dayanıklı tüketim, temizlik ürünleri mutfak araç ve gereçlerindeki fiyatları kapsıyor.

Süt ve şekerden sonra bir zam da dondurmaya geliyor! İşte 11 Temmuz 2022 A101, Migros. ŞOK dondurma fiyat listesi

Yaz ayının başında yüzde 25 artan dondurmaya ikinci zam 17 Temmuzda geliyor. Peki dondurma fiyatları ne kadar zamlanacak? Güncel dondurma fiyatları ne kadar? İşte 11 Temmuz 2022 A101, Migros. ŞOK  dondurma güncel fiyat listesi...

Eylül ayında kiracıya en fazla ne kadar zam yapılacak?

Meskenlerde kiracıya yapılacak zamlar, Borçlar Kanunu ile ÜFE oranlarına bağlanmış olup; işyeri kiralamalarında 2020 yılına kadar böyle bir sınırlama bulunmuyor. Peki, Eylül ayında kiracıya en fazla ne kadar zam yapılacak?

Elektriğe zam mı geliyor?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile birlikte Kayseri Valiliğini ziyaret etti. Yıldız, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile birlikte geldiği Kayseri’de, elektriğe zam yapılacağı yönündeki haberleri değerlendirdi.

İstanbul'da okul servis ücretlerine zam!

İstanbul'da okul servis ücretlerine yaklaşık yüzde 8 oranında zam yapıldı. Zamla birlikte en yakın mesafe 151 TL, en uzak mesafe (23-25 km) 370 TL oldu.

Kira zam oranları nasıl hesaplanır?

Kira zamları, taşınmaz mal sahibi tarafından kiracısına belli bir oranda yapılıyor. Peki mesken kirasına ne kadar zam yapılır? İşyeri kirasına ne kadar zam yapılır? Kira zam oranları nasıl hesaplanır?

İşyeri kirasına ne kadar zam yapılır?

Taşınmaz kiralamalarında, yenilenen kira döneminde kiracıya nasıl zam yapılması gerektiği, Borçlar Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki, kanuna göre, işyeri kirasına ne kadar zam yapılır? İşte işyeri kira zam hesapları..

Ev kirasına ne kadar zam yapılır?

Kiracı ve ev sahibi yasal haklar, Borçlar Kanunu kapsamında düzenleniyor. Ev sahibi, kira döneminin yenilenmesi halinde kiraya zam yapabiliyor. Peki, ev kirasına ne kadar zam yapılır?

Yıllık kira zam oranları ne kadar oldu?

Kira kanunu gereğince kira bedelinde yapılacak yıllık zamlar, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Peki bu ayki enflasyona göre yıllık kira zam oranları ne kadar oldu?

Kiracıya bu ay ne kadar zam yapılacak?

Mesken kiralamalarında yapılacak zamlar dönemin ÜFE oranlarına bağlanırken; işyeri kiralamaları için böyle bir sınırlama bulunmuyor. Peki mesken kiralamalarında kiracıya bu ay ne kadar zam yapılacak?

Kira zam oranları Eylül 2014!

Kira bedelinde yapılacak zam oranları Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı. Peki, Eylül ayında kira zam oranları ne kadar oldu? İşte kira zam oranları Eylül 2014...

Eylül ayında doğal gaza zam yok!

Doğalgazda zam söylentilerine yanıt geldi. Her ay olduğu gibi eylül ayında da doğalgaza zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu. TRT'de yer haberde, doğalgaza eylül ayında da zam yapılmayacağı belirtildi.

dondurma zam Haberi

dondurma zam

Elektrik, süt ve şeker zamlarıyla yüzde 25  zamlanan dondurma fiyatları, asgari ücret zammının da etkisi ile ikinci defa yükseliyor. Yeni fiyatların 17 Temmuz’dan itibaren geçerli olacağı söylense de bazı satıcılar zammın bugünden itibaren uygulayacağını belirtti.

Cumhuriyet'ten Ali Can Polat'ın haberine göre, Yaz aylarının vazgeçilmezi dondurmada fiyat artışı devam ediyor. Haziran ayında gelen elektrik, süt ve şeker zamlarıyla yüzde 25 yükselen fiyatlara temmuz ayındaki asgari ücret zammının da etkisi ile ikinci zam geliyor. Dondurma üreticilerinin yüzde 20 zamlı yeni tarifesi satıcılara dağıtılmaya başladı. Zamların 17 Temmuz’dan itibaren geçerli olacağı söylense de bazı satıcılar bugünden itibaren uygulayacağını söylüyor. Mayıs sonunda 11.50 liraya satılan İtalyan Algida markasına ait Magnum, son zamla 16 TL'ye çıkarken 36.90 liraya satılan kutu dondurma haziran başında...