17 / 05 / 2024

Done Kaliye Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri adres

Done Kaliye Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri adres

Done Kaliye Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 40 bin TL sermaye ile Necip Uygun ve Nevruz Oğuz Sergül tarafından kuruldu.

QVV Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

QVV Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özel ve Rıza Bülent Gümüşel tarafından kuruldu.

İzmir'de mevcut yapı stokunun kontrolü mecliste!

İzmir'de depreme yönelik olarak hazırlanan acil eylem planına, mevcut yapı stokunun kontrolü ve şehirdeki toplanma alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

40 bin kişi bina kontrolü için başvurdu!

İstanbul depremi ve sonrasında yaşananlarla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Zemin Etüt Şube Müdürü Hüseyin Alan, 40 binin üzerinde vatandaşın bina kontrolü için başvuru yaptığını söyledi.

Keçetest Muayene Ölçüm ve Kontrol Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keçetest Muayene Ölçüm ve Kontrol Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Sayıcı ve Yusuf Sayıcı ortaklığında kuruldu.

HTE Endüstriyel Kontrol Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HTE Endüstriyel Kontrol Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Yeter ve Tevfik Küçüköz ortaklığında kuruldu.

Ethem Can İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü oldu!

İzmit Belediyesi’nde Yapı Kontrol Müdürlüğü görevinde bulunan Mehmet Öğretmen görevinden ayrıldı, yerine 19 Ethem Can atandı. 

Gayrimenkulde çapraz kontrol yapılacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı 2019-2021 dönemine ilişkin 39 eylem planı hazırladı. Plan kapsamında gayrimenkul alım ve satışlarında çapraz kontrol yapılacak.

Standard And Code Kalite Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Standard And Code Kalite Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Ufuk Güven tarafından kuruldu...

Taşkın ve Rüsubat Kontrolü Yönetmeliği!

Devlet Su İşleriGenel Müdürlüğü imzalı "Taşkın ve Rüsubat Kontrolü Yönetmeliği" bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Testplus Teknik Kontrol ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Testplus Teknik Kontrol ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de kuruldu.

İmar barışında başvuru yapılan binaların kontrolüyle ilgili 6 soru!

İmar barışı kapsamında başvuru yapılan binaların kontrolü TBMM gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Teknik İsg Periyodik Kontrol Ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Teknik İsg Periyodik Kontrol Ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Kapısız tarafından kuruldu.

Vatandaşlara kritik uyarı: Bodrum ve kömürlükleri kontrol edin!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, binalarının riskli olduğunu düşünen vatandaşların bodrum katları, hiç girilmeyen, kömürlük kısımlarını kontrol etmesi gerektiğini söyledi.

Done Kaliye Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri adres Haberi

Done Kaliye Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri adres


Done Kaliye Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 40 bin TL sermaye ile Necip Uygun ve Nevruz Oğuz Sergül tarafından kuruldu.



Şirket ortakları;


Ad Soyad Sermaye


NECİP UYGUN 32.000,00 TL

NEVRUZ OĞUZ SERGÜL 8.000,00 TL




Done Kaliye Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin Başlıca Amaç Ve Konuları Aşağıdaki Gibidir. Şirket, Aşağıda yazılı işlerin ilgili olduğu tüm alanlarda tahribatlı veya tahribatsız faaliyetlerde bulunur. KALİTE KONTROL VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ 1.     Radyoaktif kontrol, ultrasonik kontrol, manyetik parçacık kontrol, sıvı penetrant kontrol, görsel muayene, çekme-eğme ve basma testleri, çentik darbe testi, metalografık inceleme, sertlik ölçüm testi, yapısal çelik bina kontrol, yapmak yaptırmak, 2.     Şirket iştigal...