10 / 05 / 2024

dooroti Sur Çelik Kapı

dooroti Sur Çelik Kapı

Yenilikçi tasarımlarıyla evinize değer katan ve de çelik kapı sektörünün öncü markası olan Sur, şıklığı ve de fonksiyonelliği yeni modeli Dooroti serisinde bir araya getiriyor.

Sur Çelik Kapı, Carved modeliyle dikkat çekiyor!

Yaşam alanlarında farklılık arayanlara çözümler sunan Sur Çelik Kapı Carved modeli ile dekorasyonda fark yaratıyor.

Sur Çelik Kapı'nın Sur Wall serisi katılımcılardan tam not aldı!

Sur Çelik Kapı, bu yıl 23-27 Mayıs tarihlerinde 40. kez gerçekleşen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da 6 yeni modellini sektör profesyonelleriyle buluşturdu. Yeni nesil Sur Wall sitemini de katılımcıların beğenisine sunan Sur Çelik Kapı, fuarın en dikkat çeken ismi oldu.

Mimarlar, İstanbul surlarını yerinde inceledi!

Sur Çelik Kapı, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul’un tarihi surlarını gezen mimarlar, Ortaçağ’dan günümüze kadar gelen İstanbul surlarını yerinde inceleme şansı yakaladı.

Sur Çelik Kapı Thin Line ile beyazın tüm saflığı evinize yansısın!

Sur Çelik Kapı, Thin Line modeliyle takipçilerinin karşısına çıkıyor. Baharın canlanışını evlere yansıtan Thin Line, estetik duruşunun yanı sıra son derece emniyetli teknolojisiyle de hayranlık uyandırıyor.

Sur Çelik Kapı'dan bahar ürünleri!

Sur Çelik Kapı, baharın gelişini yeni ürünleriyle kutladı. ‘Birim’ modeli geliştiren Sur Çelik Kapı rengarenk dünyasını evlere taşıyacak.

Sur Çelik Kapı, Samsun İnşaat Fuarı'na katıldı!

Sur Çelik Kapı, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nda açtığı stantla görücüye çıktı. Güvenilir sistemiyle hırsızlığa son veren Sur Çelik Kapı, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Sur Çelik Kapı'dan çift taraflı tasarım!

Sur Çelik Kapı, alıcısına beğendiği kapının iç yüzeyini farklı dış yüzeyini farklı renklerde seçme imkanı sunuyor.

Sur Çelik Kapı Kanal modeli ile 2016 yılına damga vurdu!

Sur Çelik Kapı, son teknolojiyi kullanarak tasarladığı Kanal modeli ile 2016 yılına damga vurdu. Kanal, özgün cam tasarımı ve üst düzey güvenlik sistemiyle 2016 yılının en çok tercih edilen ürünü oldu.

Deprem riski için kanca sistemli kapılar tercih edilmeli!

Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, depremlerin oluşturabileceği hasarları azaltmanın en etkin yolunu anlattı. Pekgüzel, en etkin yolun depreme dayanıklı yapılar inşa etmekten geçtiğini söyledi.

Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşam sunuyor!

Sur Çelik Kapı, son teknolojiyle tasarladığı Forked modelini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Yeni Forked modelinde, her dönemin vazgeçilmezi ahşap rengini değerlendiren Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşamın kapılarını en estetik şekilde açıyor.

2017'de kapıda sadelik ve düz çizgiler ön planda!

Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Pekgüzel, 2017 yılında çelik kapı seçimlerinde sadelik ve düz çizgilerin ön plana çıkacağının sinyallerini verdi.

Sur Çelik Kapı Universe ile evlerde yeni bir dönem başlatıyor!

Geliştirdiği yüksek güvenlik sistemiyle kullanıcılarından tam not alan Sur Çelik Kapı, kendine özgün tasarımlarına bir yenisini daha ekledi.

Sur Çelik Kapı, Smart ile modern bakış açısını evlerinize taşıyor!

Sur Çelik Kapı, fonksiyonellik, güvenlik ve görselliği bir bütün olarak sunduğu Smart ile modern bakış açısını evlerinize taşıyor. Smart, ev dekorasyonlarında yılbaşı havasını yakalamak isteyenlerin tercihi oluyor.

dooroti Sur Çelik Kapı Haberi

dooroti Sur Çelik Kapı

Yenilikçi tasarımlarıyla evinize değer katan Sur Çelik Kapı, Dooroti ile geleneksel İtalyan ceviz renginin sıcaklığını kapınıza taşıyor. Tasarım ve güvenliğin bir arada sunulduğu Dooroti ile tarzınızı kapınıza yansıtma imkanı sunuyor.

Güvenliğin tasarımı ile evleri koruma altına alan Sur Çelik Kapı, Dooroti için özel olarak tasarlanan 3 boyutlu kapı kolu ile fark yaratıyor. Alışılagelmişin dışında kapı tasarımıyla birebir bütünleşen kol ile şık görünümün yanı sıra fonksiyonellik dikkat çekiyor. 

Dooroti modelinde doğal modern görünümü eşit yatay çizgilerle hareketlilik kazanırken İtalyan ceviz renge sahip ahşap kısımları ile sade bir görünüm elde ediliyor. Dooroti, kapınızda doğal ahşabın büyüsüyle şık bir karşılama yapabilirsiniz. 

Doğal tasarımı ve güvenlik özellikleriyle etkili bir duruş sergileyen Dooroti, evinizde uzun yıllar kullanabileceğiniz zamansız tasarımıyla fark yaratıyor. Dooroti serisinde 14’lü merkezi kilit sistemi...