03 / 05 / 2024

Dora Şahintürk kim

Dora Şahintürk kim

JLL Türkiye’de, 1 Aralık 2019 tarihi itibarıyla Dora Şahintürk  Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak atandı. Peki Dora Şahintürk kimdir? Dora Şahintürk daha önce hangi görevlerde bulundu?

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Şahintürk tarafından kuruldu.

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatıyla dikkat çekti: Kahveseverlere en özel hediye

Kim güzel bir Türk kahvesine "hayır" diyebilir ki... Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi sizin için en güzel Türk kahvesini pişiriyor. Peki Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şahintürk tarafından kuruldu.

Garanti BBVA Bankası'nın yeni sahibi bakın kim oldu! Türk bankacılık tarihinde bir ilk gerçekleşti

Türk bankacılık tarihinin en büyük hisse alımında sona gelindi. Garanti BBVA Bankası'nın büyük hissesi İspanyol BBVA'ya geçti. Geri alım ile birlikte bankanın fiili dolaşımdaki pay oranı yüzde 17'nin altına düştü. Bankanın hisseleri son 15 işlem gününde 15 TL civarında işlem gördü.

Nafia Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nafia Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şahintürk ve Ömer Faruk Azak tarafından kuruldu.

Dora Şahintürk kimdir?

JLL Türkiye’de, 1 Aralık 2019 tarihi itibarıyla Dora Şahintürk  Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak atandı. Peki Dora Şahintürk kimdir? Dora Şahintürk daha önce hangi görevlerde bulundu?

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!

Yönetim Kurulu Üyelerinden Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, JLL Türkiye Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak göreve getirildi...

Atatürk Havalimanı ne zaman ve nasıl kapatılacak?

Atatürk Havalimanı ne zaman ve nasıl kapatılacak? Kapatıldıktan sonra buraları kim, nasıl, koruyup, yeni döneme geçiş için hazırlayacak? 

Binam Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Binam Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alpaslan Şahintürk imzasıyla kuruldu.

Ekşioğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Yapı Denetim Limited Şirketi, Adnan Şahintürk tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık 2014 tarihinde Eyüp, Rami Yeni Mahallesi, İslambey Caddesi'nde kuruldu.

Tevfik Yamantürk kimdir?

Güriş İnşaat yöneticilerinden Tevfik Yamantürk kimdir? Güriş İnşaat ne zaman ve kim tarafından kuruldu? Tevfik Yamantürk ve Güriş İnşaat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Garantim Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Garantim Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Acar, Osman Baykan, Özgenç Özenç, Erhan Şahintürk tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu.

Kayyım atamasını kim yapar?

Türk Medeni Kanunu'na göre kayyım, mal varlığını yönetmek için atanan kişidir. Peki kayyım atamasını kim yapar, detayları...

Dora Şahintürk kim Haberi

Dora Şahintürk kim

Dora Şahintürk kimdir?

Dora Şahintürk, JLL Türkiye’nin alışveriş merkezi yönetimi ve danışmanlığı faaliyetlerinden sorumlu. Şahintürk, bugün Türkiye’de alışveriş merkezi yönetimi hizmeti alan dört alışveriş merkezinden birini yöneten ekibin lideri.

Dora Şahintürk, kariyerine Anadolu Grup şirketi olan Efes Pilsen’de Pazarlama Uzmanı olarak başladı ve Ulustrans’da Pazarlama Yöneticisi olarak iş yaşamını sürdürdü.

Daha sonra Arkas Holding’te Kilit Müşteri Yöneticisi olarak çalışmış ve Bölge Yöneticiliğine yükseldi. Dora Şahintürk, perakende sektöründeki kariyerine CEFIC Türkiye’de, Alışveriş Merkezi Müdürü olarak başladı. Ardından ECE Türkiye’de Kiralama Departmanı’nın sorumluluğunu üstlenerek Ankamall, Beylikdüzü Migros, Maltepe Carrefour, Espark ve Towncenter gibi birçok projenin kiralama süreçlerini yürüttü.

Dora Şahintürk ayrıca kendisi Türkiye’deki pek çok Carrefour projesinin de yönetiminden sorumlu oldu. 2006'da ortakları Aydın Yurdum ve Tarkan Ander ile birlikte AVM Partners firmasını kurarak alışveriş...