16 / 05 / 2024

Dorak Holding 2016 otelleri

Dorak Holding 2016 otelleri

Yılda 3 milyon turisti ağırlayan Kapadokya’da, yaklaşık üç bin yatak kapasitesiyle bölge turizminin en büyük yatırım grubu olan Dorak Holding, 2016 yılı içinde uluslararası markaya sahip iki oteli daha hizmete açacak.

Sümer Holding'in Hatay'daki villaları için Sayıştay'dan 'satın ya da devredin' önerisi!

2016'da Sümer Holding’e devredilen Hatay’da bulunan villalar metruk hale geldi. Sayıştay villalarla ilgili olarak "Ya satın, ya da devredin" ifadelerini kullandı. 

Sultanahmet Soğuk Çeşme Sokak ve Yeşil Ev’de Hilton imzası!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection otelini Sultanahmet’te hizmete açtı. Proje, Hagia Sofia Mansions - Curio Collection by Hilton adıyla Dorak Holding tarafından yapıldı...

Dorak Holding ve HIS Global yeni otel açacak!

Dorak Turizm ile Japon turizm devi HIS Global Kapadokya'da ve Pamukkale'de yeni otel açmak için çalışmalara başladı.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Dorak Holding Soğuk Çeşme Sokağı’nı restore etti!

Dorak Holding, Sultanahmet’teki tarihi Soğuk Çeşme Sokağı’nı inşa etti. Patron Mustafa Pilav, “İlk etap bitti, ikincisi nisanda tamamlanacak” diye açıklama yaptı. 

Osman Birgili: Gayrimenkul pazarımızı Türkiye ile sınırlı görmüyoruz!

39 şirketle faaliyet gösteren Tekfen Holding, 2016-2020 arasındaki beş yıllık dönemde, cironun 5 milyardan 10 milyar TL'ye ulaşmasını hedefliyor.

İhlas Holding'in 2016 genel kurul toplantısı tescillendi!

İhlas Holding'in 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 4 Temmuz 2017 tarihinde tescil edildi.

Yıldırım Holding limancılıkta ilk sekiz şirket arasına girecek!

2016'da yılın en büyük satın alma işlemine imza atan Yıldırım Holding, bu ya da önemli satın almalar yapmaya hazırlanıyor. Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, biri Kazakistan'da diğeri ABD'de iki satın alma için görüşmeler yürüttüklerini söylüyor.

Akfen Holding 2016 yılı faaliyet raporu bildirisini yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding Akfen Holding 2016 yılı faaliyet raporu bildirisini yayınladı.

Akfen Holding 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

Nurol Holding CEO'su Uğur Doğan görevinden ayrıldı!

Nurol Holding'te altı yıldır CEO koltuğunda oturan Uğur Doğan, geçtiğimiz hafta bu görevinden ayrıldı. 2011'de Nurol Holding'in kaptanlığını üstlenen Uğur Doğan, yöneticiliği sürecinde grubun cirosunu 900 milyondan 2016 yılında 4,9 milyar TL'ye taşıdı.

Sabancı Holding 2017’de 4,5 milyar TL yatırım yapacak!

Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul “Türkiye’ye inanıyoruz, yatırıma devam ediyor. 2016 global anlamda zor bir yıl oldu ama buna rağmen Sabancı Holding olarak son beş yılın en büyük yatırımını da bu sene 4,1 Milyar TL olarak yaptık.”dedi.

Tekfen Holding 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Tekfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Tekfen Holding 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Dorak Holding 2016 otelleri Haberi

Dorak Holding 2016 otelleri

Çeşitli konseptlerdeki 9 oteliyle Kapadokya’nın en büyük turizm yatırım grubu olan Dorak Holding’te amaçlarının, uluslararası otel markalarını Kapadokya’ya getirmek olduğunu belirten Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, ilk etapta 2016 yılının şubat ayında “Double Tree by Hilton Ürgüp”ü hizmete açacaklarını söyledi. Otelin halen yenilenme çalışmalarının devam ettiğini belirten Körükçü, “Bölgeye yatırımlarımız devam ediyor. Double Tree by Hilton Ürgüp’ten sonra Dedeman Hotel Kapadokya’yı da yatırımlarımız arasına dahil ettik” dedi. 

Mevcut haliyle 345 odası bulunan oteli, yaklaşık bir yıl boyunca yenileyeceklerini belirten Körükçü, “2016 yılının son çeyreğinde, toplam 300 odasıyla misafirlerini ağırlamaya başlayacak otelimiz için Sheraton ve Mariott ile görüşülüyor” diye konuştu.


Milliyet 



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Kapadokya'da çeşitli konseptlerde dokuz oteli bulunan Dorak Holding, 2016 yılı içinde uluslararası markaya...