06 / 05 / 2024

Dorak Holding kent yenileme

Dorak Holding kent yenileme

Dorak Holding, Sultanahmet’teki tarihi Soğuk Çeşme Sokağı’nı inşa etti. Patron Mustafa Pilav, “İlk etap bitti, ikincisi nisanda tamamlanacak” diye açıklama yaptı. 

Kalyon Holding'ten 3 bin kişilik konteyner kent!

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketten sonra 2 bin 336 gönüllüsüyle afet bölgesinde yer alan Kalyon Holding, Gaziantep’in İslâhiye ilçesine 3 bin kişilik konteyner kent kurmak için düğmeye bastı.

Koç Holding'ten dev batarya yatırımı! Temel atılıyor!

Ankara'da Koç Holding tarafından 32 milyar liralık yatırımla 532 bin metrekare alanda elektrikli araçlar için kurulacak olan lityum pil hücresi ve batarya fabrikasında ÇED süreci tamamlandı ve Başkent OSB’de tahsis sözleşmesine de imzalar atıldı. İşte tüm detaylar..

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Zorlu Holding’in İzmir’de yapacağı gökdelen için kat kararı bekleniyor!

Zorlu Holding’in İzmir’in kalbi Konak’a 60 kat olarak inşa etmeyi planladığı gökdelen için Kent Estetik Kurulu'nun kaç kat olacağı yönündeki kararını kısa sürede açıklanacak. Karar beklenirken, Zorlu’nun 60 kat olması yönünde baskı yaptığı ileri sürüldü.

Sultanahmet Soğuk Çeşme Sokak ve Yeşil Ev’de Hilton imzası!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection otelini Sultanahmet’te hizmete açtı. Proje, Hagia Sofia Mansions - Curio Collection by Hilton adıyla Dorak Holding tarafından yapıldı...

Dorak Holding ve HIS Global yeni otel açacak!

Dorak Turizm ile Japon turizm devi HIS Global Kapadokya'da ve Pamukkale'de yeni otel açmak için çalışmalara başladı.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Dorak Holding Soğuk Çeşme Sokağı’nı restore etti!

Dorak Holding, Sultanahmet’teki tarihi Soğuk Çeşme Sokağı’nı inşa etti. Patron Mustafa Pilav, “İlk etap bitti, ikincisi nisanda tamamlanacak” diye açıklama yaptı. 

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

Sinpaş'tan Başkent Ankara’nın 100 Yılı kitabı!

Sinpaş Holding, başarı yolculuğunda ilk adımını attığı Ankara’nın kültür dünyasına çok önemli bir çalışmayla katkı sağladı. Atlas Tarih’in katkılarıyla hazırlanan ‘Başkent Ankara’nın 100 Yılı’ isimli kitabı, Sinpaş’ın örnek projeler hayata geçirdiği Ankara’ya en yeni armağanı oldu.

Marriott Hotel Kapadokya 2017'de açılacak!

Turizm yatırımlarına devam eden Dorak Holding, dünyaca ünlü otel zinciri Marriott markasını bünyesine kattı. Marriott Hotel Kapadokya önümüzdeki yılın 3. çeyreğinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Kent mobilyaları şehrin ruhudur!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugün " kent mobilyaları şehrin ruhudur " başlıklı yazısını yayınladı. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

Dorak Holding Kapadokya’da turizmi canlandıracak!

Dorak Holding, Kapadokya’da turizmi canlandırmak için harekete geçti. Ramada Cappadocia’da gecelik konaklama fiyatı 15 Nisan-15 Mayıs arasında 29 lira olacak.

Dorak Holding kent yenileme Haberi

Dorak Holding kent yenileme

Sabah Gazetesi yazarlarından Sinan Özendik bugünkü köşesinde ''Tarihi yarımadayı restore etti'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte o yazı... 

Kapadokya başta olmak üzere İstanbul, Ankara ve Kuşadası'ndaki yatırımlarıyla öne çıkan Dorak Holding, Sultanahmet'te büyük bir projeye imza atıyor. Dorak Holding, aralarında Yeşil Ev'in de olduğu tarihi Soğuk Çeşme Sokağı'ndaki konakların işletim hakkını, Turing'den devraldı. Holding, Yeşil Ev, Sarnıç Restoran ve 12 konaktan oluşan Soğuk Çeşme Sokağı'nı, aslına uygun olarak inşa etti.

Dorak Holding ortaklarından Mustafa Pilav, "3.5 yıllık restorasyon sürecinden sonra ilk etap olarak Yeşil Ev'i açtık. İkinci etabı nisanda bitireceğiz. Tamamını Ayasofya ismiyle ve Hilton by Curio markası altında işleteceğiz. Biri Yeşil Ev'in bahçesinde diğeri sokaktaki konuk evinin içinde olmak üzere iki restoran var. Bir de Sarnıç Restoran olacak" dedi. Kapadokya'da 6...