06 / 05 / 2024

Dorçe pandemi hastanesi

Dorçe pandemi hastanesi

Katar'da 4 bin yatak kapasiteli karantina hastanesinin yapımını tamamlayan Dorçe Prefabrik, yeni projeler hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Dorçe Prefabrik, modern inşaat yöntemleriyle enerji verimini artırıyor!

Dorçe Prefabrik, volümetrik (hacimsel) modüler çözümlerde “modern inşaat yöntemleri”ne yönelerek enerji verimli üretim, az atık ve az hata riski sunuyor.

Modüler prefabrik yapı sektörü 2022'den umutlu!

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, Pazarlama modüler sektörüne ilişkin 2022 beklentilerini açıkladı.

Dorçe Prefabrik'in depremzedeler için inşa ettiği projeler tam gaz!

Dorçe Prefabrik, halihazırda TOKİ, AFAD Köy Evi ve Ahır Projesi'ni 3 il 74 sahada eş zamanlı yaparak altyapı ve üstyapı dahil anahtar teslim müteahhitliğini devam ettiriyor.

Dorçe Prefabrik, şantiyeyi fabrika ortamına taşıyor!

Çelik modüler çözümleriyle çok sayıda kentte konut üretimi yapan Dorçe, inşaat sürecini şantiyeden kontrollü fabrika ortamına taşıyor.

Modern inşaat yöntemleri geleceği şekillendirecek! 

İnşaat sektöründe önemli çözümler sunan Dorçe Prefabrik ve İnşaat, birden fazla coğrafi bölgelerde alt ve üst yapıya yönelik üretimler gerçekleştiriyor.

Dorçe Prefabrik çevreci modüler yapılar inşa ediyor!

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, pratik kurulumu be avantajlı özellikleriyle dikkat çeken çevreci yapı tasarlamaya devam ediyor. 

İnşaat sürecinde israf nasıl önlenir?

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, Yapı Bilgi Modellemesi'ni (BIM) inşaat çalışmalarında verimliliği artırmak ve israfın önüne geçiyor.

Dorçe, IDEF21'de prefabrik yapılarını tanıtacak!

Prefabrik yapı sektöründe başarılı projeler hayata geçiren Dorçe IDEF’21'de uluslararası ziyaretçilere ürünlerini tanıtacak.

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bingöl'de inşa edilecek şehir hastanesi için ihale çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Dorçe Prefabrik'ten toplu konut projelerine katkı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dorçe Prefabrik, toplu konut projelerine de katkı veriyor...

İnşaat sektöründe yeni trend modüler yapılar!

Modern bir inşaat yöntemi ve teknolojiyle evirilmiş sürdürülebilir ve yenilikçi bir yapım metodu olan modüler Dorçe Prefabrik tarafından yerel ve uluslararası projelerinde başarıyla hayata geçiriliyor. 

Dorçe'den modüler yapı sistemleriyle pratik bina çözümleri! 

Dorçe Prefabrik; modüler sistemler kullanarak binalar için hızlı ve pratik çözümler sunmaya devam ediyor. 

Dorçe pandemi hastanesi Haberi

Dorçe pandemi hastanesi

Katar Umm Slal bölgesinde 4 bin yatak kapasiteli COVID-19 karantina hastanesi projesini teslim eden Dorçe Prefabrik, Afrika, Güney Amerika, BDT ülkeleri ve Orta Doğu’da yeni projeleri başlatıyor. Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Çebi Karahan, hala aktif olarak 30 ülkenin Sağlık Bakanı ile prefabrik hastane için görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. Karahan; Orta Doğu, Afrika, Güney Amerika’da ve BDT ülkelerinde yeni hastane projelerine start vereceklerini ifade etti.

Dünya'dan Yeşim Ardıç'ın haberine göre; süreçle ilgili konuşan Süheyla Çelebi Karahan, COVID-19 salgınının, inşaat tekniklerinde metodları ihtiyaçlarıyla yeniden belirlediğini belirtti. Karahan, özellikle hızlı kurulabilen COVID-19 hastaneleri, sahra hastaneleri, mobil hastaneleri, ağır bakım üniteleri, enfeksiyon hastaneleri ve izolasyon üniteleri, acil müdahale üniteleri, yoğun bakım üniteleri ve karantina ünitelerinin hiç olmadığı kadar öneme sahip...