21 / 05 / 2024

Dorçe Prefabrik depremzede

Dorçe Prefabrik depremzede

Dorçe Prefabrik, halihazırda TOKİ, AFAD Köy Evi ve Ahır Projesi'ni 3 il 74 sahada eş zamanlı yaparak altyapı ve üstyapı dahil anahtar teslim müteahhitliğini devam ettiriyor.

Artan inşaat maliyetleri arsa sahiplerini prefabrik evlere yönlendirdi! Prefabrik evin maliyeti ne kadar?

Pandemiyle birlikte inşaat maliyetleri büyük artış eğilimine girdi. Bu durum, özellikle arsa sahibi vatandaşları sıfırdan ev inşaatı çilesi yerine, hızlı ve ekonomik bir çözüm olan prefabrik evlere yönlendirdi. 

KOSGEB desteği ile tekerlekli ve prefabrik ev üretimi yapılıyor

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından aldığı destekle ile açtığı atölyede ürettiği evleri Türkiye'nin çeşitli şehirlerine gönderiyor. Kırıkkaleli girişimci, aldığı destekle birlikte tekerlekli ve prefabrik ev üretimi yapıyor. İşte ayrıntıla

2023 depremzede kredi ve hibe desteği başvurusu! Depremzede hibe ve kredi şartları neler? 

Depremzede hibe ve kredi desteği yardımı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Peki 2023 depremzede hibe ve kredi desteği başvuruları nasıl yapılır ve şartları neler? İşte ayrıntılar...

Otomobilden ucuz prefabrik evlere talep arttı! 3+1, 2+1, 1+1 prefabrik evler ne kadar?

Artan döviz kurunda sonra birçok kalemde zamlar peş peşe geldi. Bu zamlardan en çok ise otomobil ve konut piyasası etkilendi. Bu kapsamda ucuz prefabrik evlere talep arttı. 

2+1 prefabrik ev 289 bin TL'ye, 3+1 454 bin TL'ye düştü! İşte kampanyalı prefabrik ev fiyat listesi...

Prefabrik evlere ilgi yoğunlaşırken firmalar peş peşe indirim kampanyası başlattı. Bu kapsamda 2+1 prefabrik ev 289 bin TL'ye, 3+1 454 bin TL'ye düştü. İşte diğer kampanyalı evlerin fiyat listesi...

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Depremzede öğrencilere ek kontenjan açan üniversiteler peş peşe açıklandı! 

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremin ardından depremzede öğrencilere ek kontenjan ayrılmasına yönelik açıklama yapan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) detayları duyurdu.

Devlet kendi evini yapana 200 bin destek veriyor! Eğer 85 bin TL’niz varsa tam 131 m2 eviniz olabilir!

Deprem sonrası yaşanan endişe ve kaygılar kişiler, apartmanlara değil daha çok prefabrik müstakil evlere yönlenmiştir. Özellikle prefabrik evlerin dayanıklılığı diğer beton binalara göre daha yüksek olduğu için tercih sebebi haline gelmiştir. Prefabrik ev alacaklara 200 bin destek verilecek.

Van tekstil fabrikaları depremzede vatandaşlar için istihdam sağlıyor! 

Van Ticaret ve Sanayi Odası, depremzede vatandaşlar için istihdam ofisi açarak başvuranların kentteki fabrikalarda işe başlamalarını sağlıyor. 

126 metrekare 3+1 prefabrik evler ne kadar? Son dakika 13 Mart 2023 fiyat listesi...

Son dakika güncel uygun fiyatlı prefabrik ev fiyatları sık sık merakla araştırılıyor. Peki 126 metrekare 3+1 prefabrik ev fiyatı ne kadar? En ucuz prefabrik ev fiyatları peş peşe açıklandı! 13 Mart 2023 fiyat listesi... 

Depremzede kira yardımı başvuru ekranı! 24 bin ve 60 bin TL kira desteği nasıl alınır? e-Devlet kira yardımı başvuru...

Deprezemzedelere taşınma ve barınma için karşılıksız destek verilecek. Depremzede kira yardımı başvuru ekranı! 24 bin ve 60 bin TL kira desteği nasıl alınır? e-Devlet kira yardımı başvuru...

THY 1000 personel alımı başladı mı? THY depremzede iş başvurusu ne zaman? Peş peşe açıklanan bu şartlara hemen bakın!

THY, depremzedeler için iş fırsatı sunuyor. Peki THY 1000 personel alımı başladı mı? THY depremzede iş başvurusu ne zaman? Peş peşe açıklanan bu şartlara hemen bakın!

Tarım Bakanlığı’ndan çiftçilere peş peşe yeni ödeme geliyor! Çiftçiler bu habere çok sevinecek!

Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük deprem, 11 şehirdeki hayvancılık ve çiftçilik faaliyetlerini de vurdu. Devlet tarafından hayvancılık ve çiftçilik yapan depremzede vatandaşlar için peş peşe destekler açıklandı.

Dorçe Prefabrik depremzede Haberi

Dorçe Prefabrik depremzede

Dorçe Prefabrik, halihazırda TOKİ, AFAD Köy Evi ve Ahır Projesi'ni 3 il 74 sahada eş zamanlı yaparak altyapı ve üstyapı dahil anahtar teslim müteahhitliğini devam ettiriyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Dorçe Prefabrik tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre, 2020'de yaşanan depremden etkilenenler için hayata geçirilen TOKİ, AFAD Köy Evi ve Ahır Projesi çerçevesinde Dorçe Prefabrik, altyapı ve üstyapı dahil anahtar teslim müteahhitliğini üstlendiği projeye devam ediyor. 

Malatya, Van ve Adıyaman'ın 74 farklı sahasındaki inşaat faaliyetleri eş zamanlı şekilde sürdürülüyor. 

Dorçe Prefabrik, farklı coğrafi şartlarda ağır koşullarda aynı anda hızlıca mobilize olma kabiliyetlerini kullanarak prefabrik modüler hızlı toplu konut projeleri, düşük fiyatlı prefabrik modüler konut projeleri, orta ve üstü kalite konut projeleri hayata geçiriyor. 

Dorçe Prefabrik, şantiyeyi fabrika ortamına...