27 / 04 / 2024

dore life ne zaman teslim

dore life ne zaman teslim

Dore Life Evleri İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Dore Life Sancaktepe satılık daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı alternatifler yer alıyor.

Ticari araçların lokomotifi Volkswagen Caddy Life’ta çok konuşulacak indirim! Tamı tamına 45.500 TL indirimle sizlerle!

Volkswagen Caddy ailesinin üyelerinden Caddy Life nisan ayı fiyatı belli oldu. Volkswagen, bu aya özel Caddy Life'a tam 45.500 TL değerinde indirim yaptı.Peki, Volkswagen Caddy Life ne kadar, özellikleri neler? Fyatı kaç TL? 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Doblo'yu Fiorino'yu bırakın hemen Opel Combo Life'a bakın! İşte Combo Life 29 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç sahibi olmak isteyenler Opel Combo Life'ın fiyat listesini merak ediyor ve araştırıyor. Peki Opel Combo Life'ın fiyatları ne kadar? En ucuz Combo Life ne kadar? İşte Combo Life fiyat listesi 29 Ağustos 2022 fiyatları...

Tüm ticari araçları bir kenara bırakın hemen Opel Combo Life'a bakın! İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Combo Life için 12 ay yüzde 1,49 faiz imkanı sağlanıyor. Peki Opel Combo Life'ın Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Opel Combo Life ne kadar? İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat

Tüm ticari araçları bırakın Opel Combo Life'taki 0 faiz fırsatına bakın! İşte Combo Life 20 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Combo Life için 0 faiz müjdesi geldi. Peki Opel Combo Life'ın güncel fiyatları ne kadar? En ucuz Combo Life ne kadar? İşte Combo Life 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

AC Yapı'nın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı! 

Moment İstanbul, Kent Life, Dore Life gibi markalı konut projelerine imza atan AC Yapı, sektörde yaşadığı mali sıkıntıyı atlatamayınca konkordato talebinde bulunmuştu. AC Yapı'nın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı..

AC Yapı resmen konkordato istedi!

Ali coşkun tarafından Ocak 2008'de kurulan AC Yapı resmen konkordato istedi. Şirket bugüne kadar Moment İstanbul, Kent Life, Dore Life gibi markalı konut projelerine imza attı...

Frezya Life ne zaman teslim?

Frezya Life projesi 10 katlı 3 bloktan meydana geliyor. DNY Dinay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 166 daire bulunuyor. Peki Frezya Life ne zaman teslim?

Afa Yapı Mevlana Life ne zaman teslim?

Afa İnşaat tarafından hayata geçirilen Mevlana Life projesi 34 adet daireden meydana geliyor. Peki Afa Yapı Mevlana Life ne zaman teslim?

Onur Park Life ne zaman teslim?

Onur Park Life Esenyurt projesinde ilk etap daire teslimleri Haziran 2018 yılında yapılıyor. Onur Park Life Esenyurt projesinde konut ve ticari birimler bulunuyor...

Ankara İncek Life ne zaman teslim?

146 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ankara İncek Life Evleri'nde fiyatlar 487 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Ankara İncek Life ne zaman teslim?

Folkart Life Bornova Rezidans teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Peki Folkart Life Bornova Rezidans teslimleri ne zaman?

İzmir Folkart Life Bornova daire fiyatları ne kadar?

828 adet daireden meydana gelen İzmir Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova daire fiyatları ne kadar?

İzmir Folkart Life Bornova ev fiyatları ne kadar?

828 adet daireden meydana gelen Folkart Life Bornova Evleri Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiliyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova ev fiyatları ne kadar?

dore life ne zaman teslim Haberi

dore life ne zaman teslim

Satış süreci devam eden Sancaktepe Dora Life toplamda 332 adet daireden meydana geliyor. Proje 9 katlı 7 blok halinde yükseliyor.


Dore Life Sancaktepe satılık daire fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kredi kullanımına uygun olan projede Dore Club, Dore Kids, yüzme havuzu, basketbol, tenis sahaları ve  yürüyüş parkurları gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor. 


AC Yapı tarafından inşa edilen Dora Life Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan daire tiplerinden meydana geliyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.


Dore Life Sancaktepe satılık dairelerin alanları; 1 oda 1 salon dairelerde 68 metrekare, 2 oda 1 salon dairelerde 115- 125 metrekare, 3 oda 1 salon dairelerde 155-168 metrekare, 4 oda 1 salon dairelerde 208-218 metrekareden oluşuyor.


Dore...