07 / 05 / 2024

Doriva kapı sistemleri

Doriva kapı sistemleri

Vefa Holding’in yeni markalarından biri olan Doriva, kendine özgü tasarımlara sahip profilleri ile sektörde dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye genelinde bayilikler veren Doriva, her geçen gün bayi sayısını artırıyor.

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akdağ, Emre İpal ve İskender Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  250 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Güzel  tarafından kuruldu.

Pga Otomatik Kapı Sistemleri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pga Otomatik Kapı Sistemleri Sanayi Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Memişoğlu tarafından kuruldu.

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kandemir ve Samet Kandemir ortaklığında kuruldu.

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirer, Ali Murat Aydın ve Behçet İlkbahar tarafından kuruldu...

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon 445 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Artella, lüks konutun vazgeçilmezi oldu!

Aslandağ Grubu, Artella Ahşap Kapı Sistemleri markasıyla kapılarını en son teknolojiyi kullanarak tasarlayıp üretiyor. Artella, 2011 yılından bu yana 500’ü aşkın kentsel dönüşüm projesindeki 10 bin lüks konutun vazgeçilmezi oldu. 

Häfele duvar içi kayar kapı sistemleri için büyük öneriler sunuyor!

Häfele, Duvar İçi Kayar Kapı Sistemleri ile ev ve ofislerde geniş alanlar için ideal çözüm önerileri sunuyor. Ürün yelpazesi içerisinde yer alan dairesel kapı sistemleri ise özel tasarımlara sınırsız bir özgürlük getiriyor.

Metrekaresi küçük alanları büyütecek çözümler!

Aslandağ Group markalarından Artella Ahşap Kapı Sistemleri’nin sunduğu beyaz renkli lake kapıların yanı sıra duvar içi sürme ve katlamalı kapılarla günün trendlerini yakalarken, evinizin daha büyük görünmesini de sağlayabilirsiniz.

Bağdat Caddesi’ndeki projelerin yüzde 60’ı Artella'yı tercih etti!

Ahşapta 60 yıllık deneyimin ismi Aslandağ Group’un kapı markası Artella Ahşap Kapı Sistemleri, Bağdat Caddesi’ndeki inşaat projelerinin yüzde 60’ında tercih edilen isim oldu.

Sur Çelik Kapı Alya serisi ile ezberleri bozacak!

Güvenlik sistemleri konusunda rakipsiz Sur Çelik Kapı, güvenliği ve estetiği bir araya getirdiği Alya serisini sevenlerinin beğenisine sunuyor.

Ar Çelik Kapı İnşaat Dekorasyon Cam Balkon Sistemleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Ar Çelik Kapı İnşaat Dekorasyon Cam Balkon Sistemleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Ümraniye Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Sur Çelik Kapı Alya serisi ile ezber bozacak!

Güvenlik sistemleri konusunda rakipsiz Sur Çelik Kapı, güvenliği ve estetiği bir araya getirdiği Alya serisini sevenlerinin beğenisine sunuyor.

Doriva kapı sistemleri Haberi

Doriva kapı sistemleri

Vefa Holding’in yeni markalarından biri olan Doriva, kendine özgü tasarımlara sahip profilleri ile sektörde dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye genelinde bayilikler veren Doriva, her geçen gün bayi sayısını artırıyor.


Yapıcı fikirlerin öncüsü Vefa Holding’in güvencesiyle kapı pencere sistemleri sunan Doriva, Türkiye genelinde bayilikler veriyor.


Tümüyle kendine özgü tasarımlara sahip profilleri ile sektöre iddialı bir giriş yapan Doriva, Türkiye genelinde yeni bayileri ile daha da güçleniyor. Otomasyona dayalı üretim teknolojisi ile yüksek kalitede kapı ve pencere profilleri üreten Doriva, doğaya dost, uzun ömürlü, dayanıklı kapı ve pencere profillerini özel renk ve tasarım seçenekleriyle sunuyor.


Üretimlerini İstanbul’da gerçekleştiren Doriva, sınırsız renk ve desen seçeneği, bakım ve montaj kolaylığı, satış sonrasını da kapsayan hizmet başarısıyla birçok yenilik sunuyor. Hem PVC hem de alüminyum profillerin yer aldığı...