18 / 05 / 2024

Dortmund ileTrabzon kardeş şehir

Dortmund ileTrabzon kardeş şehir

Trabzon'a hayran kaldı Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Sierau ve beraberindekiler, Başkan Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti . Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Sierau Trabzon2da kardeş şehir anlaşmasını imzaladı.

Prince'ın 200 milyon dolarlık evi kardeşlerine kalacak!

2016 yılının 21 Nisan günü özel malikanesinde yaşamını yitiren Prince'ın 200 milyon dolar değerindeki evi kız kardeşi ve diğer 5 üvey kardeşine kalmasına karar verdi.

Çiçek Kardeşler İnşaat Güzelbahçe projesi 2018'de teslim!

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından Güzelbahçe Maltepe Askeri Lisesi'nin önünde hayata geçirilecek olan konut projesinin 2018 yılı sonu bitirilmesi planlanıyor.

Ilgaz Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ilgaz Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Ilgaz ve Fatih Ilgaz ortaklığında kuruldu.

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan İzmir Güzelbahçe'ye yeni proje!

İzmir'de faaliyet gösteren Çiçek Kardeşler İnşaat Güzelbahçe'de yeni inşaat projesine başlıyor. Firma, İzmir ve Güzelbahçe'nin çehresini değiştirecek.

Kardeşler Cephe Kaplama Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Cephe Kaplama Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kenan Şimşek ve Selami Yılmaz ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hülya Avşar'dan kardeşi Helin Avşar'a yalı jesti!

İstinyePark'ın rezidansında kirada oturan Helin Avşar için ablası Hülya Avşar'dan büyük jest geldi. Hülya Avşar, Sarıyer- Büyükdere'deki 4 katlı köşkünü kardeşine verdi.

Arda Turan'dan kardeşine yalı jesti!

Barcelona’da oynayan Futbolcu Arda Turan, kardeşi Okan Turan için aylık 15 bin TL’ye Rumeli Hisarı sırtlarında Boğaz’a nazır bir yalı dairesi kiraladı. futbolcu, bir yıllık kirayı da peşin ödedi.

Tosun Kardeş İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tosun Kardeş İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Tosun ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Diyarbakırlı Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Diyarbakırlı Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Yatırım Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Rached Diarbakerli, Asaad Deyar Bakrly ve Hüseyin Diyarbakırlı imzasıyla kuruldu.

Türk Akımı kardeş projesine dönüşebilir!

Uzmanlar, Türk Akımı projesinin Makedonya, Arnavutluk, Kosova ve Bosna Hersek güzergahıyla ‘kardeşlik projesine' dönüşebileceğini söyledi. Türkiye-AB işbirliğinin ise gazın AB'ye giriş noktası olan Hırvatistan üzerinden gelişebileceğini belirtiliyor.

Esen Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esen Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Esen ve Burak Esen imzasıyla kuruldu.

Çiçek Kardeşler İnşaat 2017'de yeni projeler inşa edecek!

Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini belirterek, 2017 yılında da gayrimenkulde ciddi bir talep artışı yaşanacağını söyledi.

Emin Kardeşler Yapı İnşaat Petrol Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Kardeşler Yapı İnşaat Petrol Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 milyon TL sermaye ile bugün Abdulletif Yıldız ve Mehmet Emin Yıldız imzasıyla kuruldu.

Dortmund ileTrabzon kardeş şehir Haberi

Dortmund ileTrabzon kardeş şehir

TRABZON Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalamak için kente gelen Almanya'nın Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Ullrich Sierau ve beraberindekiler, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. 


Kardeş şehir Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Sierau ve konuklarını Trabzon'da görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Gümrükçüoğlu, her iki kentin kardeş şehir olması için ciddi adımlar atan ve gayret gösteren konuk belediye başkanına ve emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Gümrükçüoğlu, "Kardeş şehir anlaşmasının bütün dünya insanlarının barışı ve kardeşliği için ciddi çalışma, program ve yardımlarınızdan ötürü ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Trabzon'da kendinizi evinizdeymiş gibi hissedeceğinize inanıyorum. Kardeş şehir anlaşması ile birlikte her iki kent arasında kültür, sanat, spor ve ekonomi alanındaki işbirliğinin daha da gelişeceğine inanıyorum." ifadelerini kulandı. 


Trabzon'da gördükleri ilgi ve misafirperverlikten...