06 / 05 / 2024

Dörtyön Turizm İnşaat iletişim

Dörtyön Turizm İnşaat iletişim

Dörtyön Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasn Said,, Ali Al Abed, Mohamad Hamouda ve Wasım Almuqrı ortaklığında kuruldu.

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Arslan tarafından kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2. dönem geçici vergi beyannamesi yayınlandı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın brüt satış rakamı 2 milyon 165 bin 240,10 TL oldu.

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Karakoyun tarafından kuruldu.

Habitat Taahhüt Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habitat Taahhüt Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Can Özülkü tarafından kuruldu.

Özkayalar Dış Ticaret Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Özkayalar Dış Ticaret Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk ve Zekeriya Kesik ortaklığında kuruldu.

Al Zubaıdı Gayrimenkul İnşaat Turizm Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Zubaıdı Gayrimenkul İnşaat Turizm Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zubaidi tarafından kuruldu.

Goldist Turizm İnşaat İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Goldist Turizm İnşaat İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Güven tarafından kuruldu.

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Almoubarak Turizm İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almoubarak Turizm İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin tL sermaye bedeli ile Gül Gezer ve Suleiman Qasım ortaklığında kuruldu.

Seul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Serdar Ulurak tarafından kuruldu.

Ozan Can Hafriyat Temizlik Turizm İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Can Hafriyat Temizlik Turizm İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatihr'te 200 bin tL sermaye bedeli ile İhsan Can ve Ozan Aziz Can ortaklığında kuruldu.

Dörtyön Turizm İnşaat iletişim Haberi

Dörtyön Turizm İnşaat iletişim

Dörtyön Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasn Said,, Ali Al Abed, Mohamad Hamouda ve Wasım Almuqrı ortaklığında kuruldu.

Dörtyön Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak.Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Dörtyön Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi adres:  Atatürk Mah.İkitelli Cad. No.56/1...