05 / 05 / 2024

Doruk Şehitliği

Doruk Şehitliği

Ankara Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü, Çorum Alacahöyük Müzesinin onarım, teşhir, tanzim ve çevre düzenlemesi işini yaptırmak üzere ihale açtı

Doruk Kule Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Kule Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Satılmış Doruk tarafından kuruldu.

Kızılay Gayrimenkul, Doruk Ilgaz Turizm’e talip oldu!

10 Mayıs 2019’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kurulan Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi, Doruk Ilgaz Turizm’i satın almak için harekete geçti.

Gebze'ye metro geliyor!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit'teki şehitliği ziyaret etti. Işık, ziyaret sırasında Gebze'ye metro müjdesi verdi. Bakan, ''2018'in sonuna kadar metronun temelini atacağız'' diye konuştu.

Nuri Killigil Paşa'nın mezarı onarıldı!

I. Dünya Savaşı'nın sonlarında Kafkas İslam Ordusu'yla Azerbaycan'ı Rus ve Ermeni işgalinden kurtarma harekatı başlatan Nuri Killigil Paşa'nın Edirnekapı Şehitliği'ndeki mezarı onarıldı.

Nevşehir 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı Pazartesi açılacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarınca 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olanların anısını yaşatmak için Şehitlik Parkı'nda, '15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı ve Nevşehir Şehitliği' yapıldı.

Gelibolu Yarımadası'nda 101 yıllık karargah binaları gün yüzüne çıktı!

Gelibolu Yarımadası'ndaki Kireçtepe Jandarma Şehitliği yanında, 5. Tümen'e ait karargah binaları ile bir çeşmenin kalıntıları, 101 yıl sonra gün yüzüne çıktı.

Ahmet Lütfi Akar: Endonezya'da bin 53 kalıcı konut inşa ettik!

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Endonezya'da bin 53 kalıcı konut, Osmanlı Şehitliği, Atatürk Külliyesi yaptıklarını, Sri Lanka'da ibadethaneler, kalıcı konutlar inşa ettiklerini dile getirdi.

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aylin Işık tarafından 850 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Platform Merter Suıts'te kuruldu.

Konya Karatay'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum!

Karatay Belediyesi olarak ciddi projelere imza attıklarını ifade eden Başkan Mehmet Hançerli, İstiklal Harbi Şehitliği ve Mevlana Kültür Merkezi karşısında planlanan toplu konut ve iş merkezleri projesinde sona gelindiğini vurguladı.

Yüksek Mühendis Mimar Hande Suher vefat etti!

Yüksek Mühendis Mimar Prof. Dr. Hande Suher Hakkın vefat etti. Cenazesi yarın Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Edirnekapı Şehitliği'nde aile mezarlığına defnedilecek.

Edirne Asker Hastanesi Şehitliği'ne sosyal tesis yapılacak!

Çanakkale Şehitliği’nin ardından Türkiye’nin en büyük ikinci şehitliği konumunda olan Edirne Asker Hastanesi Şehitliği’nde, sosyal tesis yapılacak.

Doruk Mekan Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Doruk Mekan Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi, Ertuğrul Faruk Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Feridun Baran Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

TİKA'dan Myanmar'daki Türk Şehitliği'ne yeni yol!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın (TİKA), Myanmar'da bulunan Thayet Türk Şehitliği Anıt Mezarı'na giden yeni bir yol inşa ettiği bildirildi.

Doruk Şehitliği Haberi

Doruk Şehitliği

İhale, 17 Ağustos 2009 tarihinde saat 14.00'de Ankara Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğünde "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.

Yer tesliminden itibaren 300 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek. İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

ESKİŞEHİR'DEKİ METRİSTEPE DORUK ŞEHİTLİĞİNİN ONARIMI
Bu arada, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Eskişehir İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı, Metristepe Doruk Şehitliğinin genel onarımını ihaleye çıkardı. Onarım işi genel olarak şehitlik anıtı, altı adet şehit mermer mezarı, çevre duvarı, yürüyüş yolu ve aydınlatma tesisatını kapsayacak. İhale, 19 Ağustos 2009 tarihinde saat 11.00'de "açık ihale usulü" ile MSB Eskişehir İnşaat Emlak Bölge...