29 / 04 / 2024

döryol narenciye paketleme fabrikası ihalesi

döryol narenciye paketleme fabrikası ihalesi

Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde bulunan narenciye paketleme fabrikası icradan 5 milyon 32 bin 950 TL'ye ihale edilecek.

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce kiralanan narenciye bahçesi meclis gündeminde!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından kiraya verilen narenciye bahçesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karakaş Narenciye Vakıf Çiftliği'nin kiralanma amacı dışında kullanıldığı iddiası TBMM'de!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan bir alanın kiralanma amacı dışında kullanıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize Çaykur Paketleme Fabrikası inşaatında son durum!

Rize İyidere’de yapımı devam eden Çaykur Paketleme Fabrikası inşaatı hızla ilerliyor.Tamamlandığında, dünyanın en modern ve en kapsamlı fabrikaları arasına adını yazdıracak olan Çaykur Paketleme Fabrikası aynı zamanda çevreci özelliğe de sahip.

Rize'de beton mikseri 40 metre yükseğe beton döktü!

İyidere'deki ÇAYKUR’a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

Rize Çaykur Fabrikası inşaatında beton dökümü yapıldı!

Rize İyidere'de yapımı süren ÇAYKUR'a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

Antalya'daki tarım arazileri turizm alanına mı dönüştürüldü?

Antalya Ziraat Mühendisleri Başkanı Vahap Tuncer,"Güney Akdeniz turizm projesi ve Güney Antalya turizm projesi özellikle deniz kıyısındaki narenciye ve meyvelerin yetiştirilebildiği birinci sınıf bir tarım arazilerinin turizm alanlarına dönüştürüldü"dedi.

Kayseri'de Yumurta Paketleme Tesisi halk toplantısı 21 Nisan'da!

Özpak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından;Kayseri'de Yumurta Paketleme ve Gübre Üretim Tesisi projesi için 21 Nisan 2015 günü saat 14:30'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Hatay Dörtyol'da icradan 5 milyon TL'ye satılık fabrika!

Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde bulunan narenciye paketleme fabrikası icradan 5 milyon 32 bin 950 TL'ye ihale edilecek.

Mersin Erdemli'de bir fabrikada yangın çıktı!

Mersin'in Erdemli ilçesinde narenciye paketleme fabrikasının yatakhanesinde çıkan yangında 3 işçi öldü, 6 işçi yaralandı. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Mersin'de fabrikada yangın çıktı!

Mersin'in Erdemli ilçesinde narenciye paketleme fabrikasının yatakhanesinde çıkan yangında 3 işçi öldü, 6 işçi yaralandı...

Aydın Söke'de Torf Ocağı tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Pak Gübre Tarımcılık İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş tarafından; Torf Ocağı Kapasite Artışı ve Eleme Paketleme Tesisi İlavesi için 29 Ocak 2015 saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Hatay'da icradan 19.8 milyon TL'ye satılık paketleme konserve tesisleri!

Dörtyol İcra Dairesi, Hatay İli, Dörtyol İlçesi, 1715 Parsel, ikiyolarası Mevkii'nde yer alan paketleme konserve tesislerini 23 Ekim 2014 tarihinde saat 14:30 - 14:35 arasında ihaleye çıkarıyor.

Adana'daki narenciye paketleme fabrikasında yangın çıktı!

Adana 'daki Organize Sanayi Bölgesi 'nde faaliyet gösteren bir narenciye sarartma, mumlama ve paketleme fabrikasında yangın çıktı. Narenciye paketleme fabrikasındaki yangında 7 işçi dumandan etkilendi

döryol narenciye paketleme fabrikası ihalesi Haberi

döryol narenciye paketleme fabrikası ihalesi

T.C. DÖRTYOL İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2013/404 TLMT.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


1 NOTU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Hatay İli, Dörtyol İlçesi, 1906 Parsel. Çaylı köyü ,beyleryurdu mevkiTaşınmazın miktarı 5.243,00m2 olup borçlu adına hissesi tamdır.parsel üzerinde narenciye paketleme fabrikası,idare binası ve taşınmazın batı tarafında imar planına göre tarım alanı olan yerde hızar atölyesi bulunmaktadır,paketleme fabrikasının ve hızar atölyesinin kuzey tarafından bir kısmı 1905 parsel üzerinde kalmaktadır,parselin doğusu İskenderun-Adana E-91 karayolu,batısı Devlet Demir Yolu ve 1438 nolu parsel.kuzeyi 1905 nolu parsel,güneyi imar yolu ile çevrilidir.çevresinde yapılaşma mevcuttur.her türlü alt yapısı vardır,(yol,su,elektrik,ve telofon)borçluya ait paketleme fabrikası E-91 karayolu üzerinde olup çevresinde çeşitli tesisler ve işletmeler bulunmaktadır,burası ticari olarak bacasız sanayi sınıfına girmekte imar planında KDKÇA(konut dışı kentsel çalışma...