02 / 05 / 2024

Dosap polikliniği

Dosap polikliniği

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Semt Polikliniğinin açılışını yaptı. Müezzinoğlu, ülkenin her tarafında Aile Sağlığı Merkezi açtıklarını hatırlattı.

Kepez'e sağlık merkezi kuruluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde kapsamlı bir sağlık merkezi kuruyor. Çalışmaları tamamlanan sağlık merkezine ilk etapta Sütçüler'deki Çocuk Ağız Diş Polikliniği taşınacak.

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Karmod, Paris’teki hastaneye 1 günde koronavirüs polikliniği kurdu!

Türk firması Karmod, Paris’te bulunan bir devlet hastanesinin bahçesine bir gün içerisinde koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.

Şehir hastaneleri sağlık turizminin merkezi olacak!

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Polikliniği'nin açılışında konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Hastane yapılarımız her geçen gün sağlık turizminin de merkezi olacak." diye konuştu.

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin kaba inşaatı bitti!

Darıca'daki kışla Millet Bahçesi oluyor! Gebze Belediyesi tarafından 4 bin 788 metrekare alanda inşa edilen Ulus Semt Polikliniği'nde sona yaklaşıldı. Kaba inşatı biten poliklinik açılışa hazırlanıyor. 

Aksaray Muzaffer Çakır Semt Polikliniği açıldı!

Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Muzaffer Çakır Semt Polikliniği vatandaşların hizmetine açıldı.

Üsküdar'a iki yeni semt polikliniği!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi iki farklı hastanenin semt polikliniğinin açılışını yaptı.

Zeytinburnu'na 200 yataklı hastane müjdesi!

Türk Kızılayı ve Zeytinburnu Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Zeytinburnu Polikliniği’nin açılışı yapıldı.

Gebze Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona yaklaşıldı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in girişimi ile inşaat çalışmalarına başlanan Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona geliniyor. 

Denizli Dokuz Kavaklar Semt Polikliniği 2018'de açılacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından 19 milyon TL’ye inşa edilen Dokuz Kavaklar Semt Polikliniği'nin 2018 yılının ilk aylarında açılması planlanıyor. Poliklinik, günde 2 bin kişiye hizmet verecek.

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı yıl sonunda tamam!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye tarafından Ulus Mahallesi’nde yaptırılan Semt Polikliniği'nin inşaatını inceledi. Köşker, proje inşaatının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Gebze Ulus Semt Polikliniği yıl sonunda tamamlanacak!

Gebze Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Polikliniğin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Dosap polikliniği Haberi

Dosap polikliniği

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, günün her saatinde hizmet verilecek Güçlendirilmiş Aile Sağlığı Merkezlerinin kurulması için ihale süreçlerinin bu yıl başlatılacağını açıkladı.


Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Semt Polikliniğinin açılışını yapan Müezzinoğlu, AK Parti iktidarı olarak 13 yılda kendilerine düşeni iyi yapmaya çalıştıklarını söyledi.


Borç ve sorumlulukların iki ayaklı değerlendirilmesi gerektiğini belirten Müezzinoğlu, "Önce birey olarak bize düşeni yapmalıyız sonra da 'yöneticiler de üzerine düşeni yapsın' demeliyiz." ifadelerini kullandı.


Müezzinoğlu, ülkenin her tarafında Aile Sağlığı Merkezi açtıklarını hatırlattı. Güçlendirilmiş Aile Sağlığı Merkezleri kurulması hazırlıklarına ilişkin bilgi veren Müezzinoğlu, şöyle konuştu:


"Vatandaşlarımız 'Sabah 08.00, akşam 16.00'dan sonra hemşireyi, hekimi bulamıyoruz' diyordu. Şu anda Güçlendirilmiş Aile Sağlığı Merkezleri sayesinde 7/12 yani haftanın 7 günü 12 saat vatandaşlarımızın yanında olacağız. Hafta sonları gerek obezite, diyabet, sağlıklı beslenme...