19 / 05 / 2024

Dosdoğru Mimarlık

Dosdoğru Mimarlık

Dosdoğru Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Demirhan Dosdoğru tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Ekim'de Kadıköy, Caferağa Mahallesi'nde kuruldu

Ekotek Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekotek Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Erdoğru tarafından kuruldu.

Puli Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puli Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alparslan Ruçoğlu, Yavuz Selim Demir ve Hakan Ruçoğlu ortaklığından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mihenta Mimarlık’tan gayrimenkulde kazanç tüyoları!

Gayrimenkul sektöründeki mimari bakış açısının önemsenmemesinin yatırımcılara hem para, hem de zaman kaybettirdiğini söyleyen Mihenta Mimarlık Kurucuları, doğru adımları atarak projelerde yüzde 30 ile 50 arasında kazanç sağlanabileceğini açıkladı.

Ref Planlama Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ref Planlama Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ali Rıza Nurhan, Nazan Nurhan ve Rafiye Aysun Doğru ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

THBB 2016 Mimarlık Ödülleri Töreni 4 Ocak'ta!

1988 yılından bu yana, kuruluş amacı doğrultusunda betonun doğru ve yerinde kullanımını özendiren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla bu yıl THBB Mimarlık Ödülleri’nin dördüncüsünü düzenl

Has Mimarlık ING Bank Kahramanmaraş projesine Yapıt Ödülü!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasının doğru hazırlanan mimari projesi ile “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” almaya hak kazandı.

Arkiwall Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkiwall Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ruşen Çınar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bora Cenk Özdemir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Dörtel Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Teknik Müşavirlik Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Dörtel Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Teknik Müşavirlik Müteahhitlik Anonim Şirketi, Harun Özüdoğru, Burak Kaan Yılmazsoy, Zeynel Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu.

Bergama Kültür Merkezi WAF Dünya Mimarlık Festivali'nde finale kaldı!

Bergama Kültür Merkezi, büyük ödüle çok yaklaştı. Mimari otoritelerin dikkatini çekerek WAF Dünya Mimarlık Festivalinde finale kalan Bergama Kültür Merkezi Projesi, ödüle doğru adım adım ilerliyor.

ARKITERA Yarışmalar ve Mimarlık sempozyumu'nun ikincisi ODTÜ'de düzenlenecek!

2013 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde ilki düzenlenen Yarışmalar ve Mimarlık sempozyumunun ikincisinin ev sahipligini ODTÜ Mimarlik Fakültesi yapıyor. Nanne de Ru'nun davetli konuşmacı olarak katılacak...

Gündoğdu Proje Beton İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Proje Beton İnşaat Mimarlık Mühendislik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gündoğru tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da Bahçelievler'de kuruldu

Dosdoğru Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Dosdoğru Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Demirhan Dosdoğru tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Ekim'de Kadıköy, Caferağa Mahallesi'nde kuruldu

Tago Mimarlık, New York ve Tokyo modelini Türkiye’ye taşıdı!

Minimalist alanlarda en doğru çözümler sunan Tago Mimarlık, New York ve Tokyo modelini Türkiye’ye getirdi.

Dosdoğru Mimarlık Haberi

Dosdoğru Mimarlık

Dosdoğru Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Demirhan Dosdoğru tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu. 


Dosdoğru Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Mimarlık,mühendislik,inşaat ve müteahhitlik faaliyetleri, mühendislik,mimarlık hizmetleri,müşavirlik etüt işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dosdoğru Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Dr. Esat Işık Caddesi, Park Apartmanı,...