09 / 05 / 2024

Döşemealtı Hastanesi ne zaman bitecek

Döşemealtı Hastanesi ne zaman bitecek

2018 yılının Ocak ayında açılacak Döşemealtı Hastanesi'nde sona gelindi. Projenin inşaatında günlük 120 işçi çalışıyor.

TOKİ Antalya Döşemealtı 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki TOKİ Antalya Döşemealtı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Döşemealtı 2022 fiyatı ne kadar?

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

Döşemealtı Belediyesi'nden 30 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Yağca Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 30 milyon TL olarak belirlendi. 

Antalya Döşemealtı'na yeni devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki hastane sorunu sona eriyor. 100 yataklı devlet hastanesinin inşaat ihalesinin 24 Temmuz ayında yapılacağı duyuruldu.

Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılıyor?

Göztepe'de inşası devam eden ve 1 yılda 1,5 milyon ayakta hastaya, 50 bin yatan hastaya hizmet sağlayabilecek olan Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Antalya Döşemealtı'nda 15 kaçak yapı yıkıldı!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kaçak olduğu 15 yapının yıkımı tamamlandı. Döşemealtı Belediyesi devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Antalya Döşemealtı'ndaki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya ili, Döşemealtı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Döşemealtı'nda 25 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Döşemealtı/Antalya Belediye Başkanlığı, Antalya Yağca Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 25 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kumluca Devlet Hastanesi'ne ek bina müjdesi!

AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Devlet Hastanesi'ne yataklı ek bina ve 112 binası yapımı ihalesinin nisan ayında gerçekleşeceğini söyledi.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, 2019 yılında açılması planlanan fakat inşaatı yarım kalan Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaat alanındaydı. Karaca, inşaat alanında yaptığı açıklamada yetkililere, "Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?" diye sordu...

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Başakşehir Şehir Hastanesi'ne giden yol inşaatı neden durduruldu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Başakşehir Şehir Hastanesi’ne giden yolların inşaatın durudulması ile ilgili açıklama yaptı...

Döşemealtı Hastanesi ne zaman bitecek Haberi

Döşemealtı Hastanesi ne zaman bitecek

Döşemealtı Belediyesi tarafından inşa edilen Döşemealtı Hastanesi'nin inşaat çalışmaları yüzde 90 oranında tamamlandı. Hastane 2018 yılının Ocak ayında hasta kabulüne başlayacak.


10 ay önce temeli atılan Döşemealtı Hastanesi'nde bodrum katında elektrik ve mekanik imalatlar tamamlanırken 4'üncü katın tabliyesi bitirildi ve 5'inci katın tabliyelerine başlandı. Döşemealtı Hastanesi'nin inşaatında günlük 120 işçi çalışıyor. 


Döşemealtı'nın ilk ve tek hastanesi olma özelliğine sahip olan Döşemealtı Hastanesi'nde 27 yataklı erişkin yoğun bakım ünitesi, 17 yataklı yeni doğan yoğun bakım ünitesi, 4 yataklı izolasyon ünitesi ve 27 yataklı hasta odası olmak üzere toplam 75 yatak kapasitesi...