06 / 05 / 2024

Döşemealtı meydan projesi

Döşemealtı meydan projesi

DÖŞEMEALTI Belediyesi tarafından Çığlık-Orta Mahalle'de devam eden kent meydanı ve çok amaçlı kapalı pazar yeri inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

Trinvest tarafından Antalya Döşemealtı'na villa tadında 468 adet konut geliyor. Antalya Sun City projesi satışa çıktı. İşte ayrıntılar...

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi'ne destek!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hayata geçirilecek kentsel dönüşüm ve kent meydanı projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan görüş aldı.

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Pal City Vali Konakları Döşemealtı ev fiyatları!

Pal City Vali Konakları Döşemealtı ev fiyatları 300 bin TL'den başlayarak değişiyor. Pal City Vali Konakları projesi 2019 yılında teslim ediliyor...

Antalya Döşemealtı'nda 7 mahalleye 8 kapalı pazar yeri yapıldı!

Antalya'nın Döşemealtı Belediyesi, semt pazarlarının iyileştirilmesi projesi kapsamında 7 mahalleye 8 kapalı pazar yeri yaparak vatandaşların hizmetine açtı.

Antalya Döşemealtı'ndaki hal alanı, iş merkezi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, örnek bir işbirliğiyle yeni otogar projesi için mülkiyetindeki alanı kendisine devreden Döşemealtı Belediyesi’ne planlama jesti yaptı. Kullanım hakkı Büyükşehir Belediyesi’nde olan 100 dönümlük hal alanı, toplu iş merkezi olarak yeniden planlandı.

Döşemealtı Pal City Vali Konakları satış fiyatları!

Döşemealtı Pal City Vali Konakları satış fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Pal City Vali Konakları projesi 30 ay sonra teslim edilecek...

Düzce Akçakoca kentsel dönüşüm projesi tanıtılıyor!

Akçakoca Cumhuriyet meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak olan kentsel dönüşüm projesi vatandaşlara tanıtılıyor.

Osmangazi Kent Meydanı Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Bölgedeki iş yerlerinin neredeyse tamamının kamulaştırıldığı projede, yıkılan bina sayısı 22 oldu.

Antalya Döşemealtı Kent Meydanı'nın yapımına başlandı!

Antalya Döşemealtı Kent Meydanı'nın yapımına başlandı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, kent meydanındaki çalışmaları inceledi.

Şems-i Sivası Meydan Projesi ödül aldı!

Bahadır Kul Mimarlık tarafından tasarlanan ve projelendirme aşamasındaki meydan projesi işvereni Sivas Belediyesine prestijli bir ödül getirdi

Döşemealtı Pal City Vali Konakları fiyatlar!

Döşemealtı Pal City Vali Konakları fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Pal City Vali Konakları projesi 2018'in üçüncü çeyreğinde tamamlanıyor...

Döşemealtı meydan projesi Haberi

Döşemealtı meydan projesi

Döşemealtı Belediyesi'nin 32 Mahalleye yönelik alt ve üst yapı yatırımları devam ediyor. Büyükşehir Yasası ile Belde Belediyesi statüsünden mahalleye dönüştürülen Çığlık-Orta Mahalle'de yapımına kısa süre önce başlanan çok amaçlı kapalı pazaryeri ve kent meydanı projesi bitme aşamasına geldi. 


Orta Mahalle başta olmak üzere Çığlık bölgesinin tamamına hizmet verecek kapalı pazaryeri toplam 1050 metrekare alan üzerine kuruldu. 50 esnafın tezgah kurabileceği kapalı pazaryeri haftanın diğer günlerinde de bölge halkının düğün, nişan, mevlit ve benzeri organizasyonlarına ev sahipliği yapacak. Pazaryeri içerisinde mutfak, idari bölüm ile bay ve bayan tuvaleti de bulunuyor.


SOSYAL YAŞAM ALANI

Pazaryerinin yan tarafına yapılan mahalle meydanı ise bölge sakinlerinin talepleri doğrultusunda projelendirildi. İçerisinde 8 dükkan, 1 büfe, çocuk oyun alanları, dinlenme ve gezi alanları ve fitness aletlerinin bulunduğu meydan, özellikle...