17 / 05 / 2024

Döşemelik kumaş fuarı iletişim

Döşemelik kumaş fuarı iletişim

Döşemelik kumaş fuarı 10-12 Eylül'de yapıldı. Dünya ev tekstili sektörünün en büyük oyuncularından Türkiye, 10-12 Eylül tarihleri arasında Brüksel’de gerçekleştirilen MOOD Fuarı’nda yine gövde gösterisi yaptı...

42.Yapı Fuarı inşaat sektörünü ateşleyecek!

42'incisi düzenlenen Yapı Fuarı inovatif inşaat teknolojileri, işçi robotlar, çağdaş yapı malzemeleri, yenilikçi iş yapma biçimleri, yeni kentsel dönüşüm fırsatları hakkında sıcak tartışmalarla inşaat ve yapı sektörüne hareket ve canlılık getiriyor.

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi 23 Mart'ta!

12 senedir düzenlenen Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi'nin 13'üncüsü 23 Mart ve 24 Mart  tarihleri arasında düzenlenecek. 13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi Hilton Convention Center'de yapılacak. 

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı!

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı. 8-12 Mayıs tarihlerinde 41’incisi düzenlenecek Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ‘İş Geliştirme Platformu Etkinlik Programı’ kapsamında oluşturuldu.

12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi 28 Nisan'da!

11 senedir düzenlenen Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi'nin 12'ncisi 28 Nisan ve 29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi Hilton Convention Center'de yapılacak. 

Adana 3. Gayrimenkul Fuarı bugün açılıyor!

Adana’da 3. kez düzenlenen Gayrimenkul Fuarı kapılarını bugün açacak. Adana Gayrimenkul Fuarı, 3 gün sürecek.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'da satışların yüzde 80’i tamam!

Bu yıl 41. düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 8 – 12 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2018 satışlarının yüzde 80’i tamamlandı.

Türkiye gayrimenkul sektöründe dünya standartlarında!

28'incisi düzenlenen MIPIM Fuarı'na katılan Projebeyaz Gayrimenkul ve Helis Yapı'nın patronları fuarı değerlendirdi. Fuar, şirketler arasında yeni, güçlü ve istikrarlı iş bağlantıları kurulmasını sağladı.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

UNICERA 2017 Fuarı 08-12 Mart'ta!

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) ve Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) tarafından düzenlenecek UNICERA Fuarı 08-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara 181 firmanın katılması bekleniyor.

Samsun Evleniyoruz Fuarı 12 Şubat'ta bitiyor!

Samsun'da düzenlenen Evleniyoruz Fuarı 12 Şubat'ta bitiyor. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından tarafından gerçekleştiren fuarda binlerce ziyaretçi ağırlandı.

Türk mobilyacılar Köln'deki mobilya fuarından umutlu!

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen mobilya fuarı hakkında Türk firmalarının temsilcileri, Türk mobilyasının "hesaplı" olan imajını "yüksek kaliteli" olarak değiştirmeyi hedefliyor.

Döşemelik kumaş fuarı iletişim Haberi

Döşemelik kumaş fuarı iletişim

Dünya ev tekstili sektörünün en büyük oyuncularından Türkiye, 10-12 Eylül tarihleri arasında Brüksel’de gerçekleştirilen MOOD Fuarı’nda yine gövde gösterisi yaptı. Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği(TETSİAD) üyesi 36 firmanın yer aldığı fuarda, Türk firmaları hazırladıkları koleksiyonlar ile bu yıl da ilgi odağı oldular.



TÜRKİYE İLK 3’TE


Döşemelik kumaş sektörü için fuarın dünya çapında en etkili organizasyonlardan biri olduğunu dile getiren TETSİAD Başkan Yardımcısı Ali Sami Aydın, Türkiye’nin sektörde ilk sıralarda olduğunu kaydetti. 


MOOD Fuarı gibi niş fuarların önemine dikkat çeken Ali Sami Aydın; “Tekstil sektörü hayatımızın hemen her alanında var olan bir sektör. Biz de, tekstilin her alanında olduğu gibi ‘döşemelik kumaş’ alanında da çok iddialıyız. Tüm dünyanın saygı duyduğu ürün kalitemizin yanına tasarım gücümüzü de ekledik. Artık döşemelik kumaş trendlerinin...