06 / 05 / 2024

dosider ekonomi sempozyumu

dosider ekonomi sempozyumu

DOSİDER Ekonomi Sempozyumu’nda dünya ekonomisi ve inşaat sektörü tartışıldı...

Ahmet Erdem: Ekonomi ve yatırım ortamı iyileştiriliyor!

Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Diyaloğu Toplantısı'nda konuşan Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ahmet Erdem, ekonomi ve yatırım ortamının iyileştirilmesi yönündeki çalışmaların hızlandırıldığını belirtti.

8. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu gerçekleşti!

ÇATIDER tarafından, 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde düzenlenen “8. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu” gerçekleşti. Sempozyumda, sektördeki gelişmelere ve akademik çalışmalara yer verildi.

ÇATIDER 8. Çatı ve Cephe Sempozyumu yarın başlıyor!

ÇATIDER çatı ve cephe sektöründeki yeni teknoloji ve uygulamaları ele almak üzere düzenlediği Çatı ve Cephe Sempozyumu’nun 8’incisi, 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde Mimar Sinan Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

ÇATIDER Çatı ve Cephe Sempozyumu 2-3 Haziran'da!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ÇATIDER) çatı ve cephe sektöründeki yeni teknoloji ve uygulamaları ele almak üzere düzenlediği Çatı ve Cephe Sempozyumu’nun 8’incisi, 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde düzenliyor.

1. Ulusal Kent Estetiği Sempozyumu Samsun'da gerçekleştirildi!

Türkiye’de ilk defa “1. Ulusal Kent Estetiği Sempozyumu” Samsun’da gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen sempozyuma Samsun Valisi İbrahim Şahin de katıldı...

Binali Yıldırım: Türkiye'yi 10 büyük ekonomi arasına sokacağız!

Rüya projelerin sembol ismi olarak anılan Binali Yıldırım, "Türkiye'yi 10 büyük ekonomi arasına sokmak için ne gerekirse yapacağız. Ekonomiyi geliştireceğiz. Üretim yapan, ürettiğiyle zengin bir Türkiye olacağız" dedi.

5. Uluslararası İç Mimarlık Sempozyumu 3-6 Mayıs'ta!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü, Türkiye’nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesi için bölgede çalışmalarını sürdüren Fikirtepe Platformu’nun elmas sponsorluğu ile 5. Uluslararası İç Mimarlık Sempozyumu’nu düzenliyor.

Çorum Sempozyumu başladı!

Çorum’un tarih, kültür, sanat, mimari, ekonomi ve sağlık alanlarında değerlerinin ortaya çıkarılması için düzenlenen “Uluslararası Bütün Yönleriyle Çorum Sempozyumu” başladı.

Uluslararası Medeniyet Şehir ve Mimari sempozyumu başladı!

Türk Tarih Kurumu ve İstanbul Üniversitesi'nin (İÜ) ortaklığında düzenlenen "Uluslararası Medeniyet Şehir ve Mimari" sempozyumu, üniversitenin Kongre ve Kültür Merkezinde başladı.

Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin Nisan sayısı yayında!

Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige, Nisan ayını yatırım başlıklarıyla karşılıyor. Cityscape Turkey’de yoğun ilgi gören KKTC emlaklarıyla ilgili görüşler, yorumlar ve eleştiriler Ekonomi Kıbrıs Prestige’de...

Fatma Güldemet Sarı, Ekonomi Bakanlığı'na vekalet edecek!

Bugün Amerika Birleşik Devletleri'ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığı'na, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

5. Uludağ Ekonomi Zirvesi Nef moderatörlüğünde gerçekleşti!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin beşincisi 25-26 Mart tarihlerinde Bursa’da gerçekleşti. Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur moderatörlüğünde gerçekleştirilen oturumda, topluma sağlanan katkının nasıl sürdürülebilir kılınacağı sorusunun cevabı arandı.

5. Uluslararası MSGSÜ Sempozyumu 3-6 Mayıs'ta!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından iç mimariye yön veren mimarların katılacağı "5. Uluslararası MSGSÜ Sempozyumu" 3-6 Mayıs'ta yapılacak.

dosider ekonomi sempozyumu Haberi

dosider ekonomi sempozyumu

Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (DOSİDER) tarafından düzenlenen Ekonomi Sempozyumu’nda dünya ve Türkiye ekonomisinin son durumu, inşaat sektöründeki gelişmeler, doğalgaz ile ısıtma sektöründeki 2012 yılındaki pazar rakamları ve 2013’e dair öngörüler değerlendirildi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin Türkiye’nin halen istediği takdirde büyüyebilecek bir ekonomi olduğunu ve büyümesinde bir sorun olmadığını söyleyerek, “Türkiye isterse bugün yüzde 8 büyür. Ama bunun zararını 5 yıl sonra görürüz. Kaynağını oluşturmadan büyüme Türkiye’nin zararına olur.” dedi  

Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (DOSİDER) tarafından Moda Deniz Kulübü’nde düzenlenen Ekonomi Sempozyumu’na İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, Stratejik Araştırmalar Enstitüsü Başkanı Ekonomist Dr. Can Fuat Gürlesel ve Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Av. Harun...