27 / 04 / 2024

Dosso Dossi zekeriyaköy rezidans projesi

Dosso Dossi zekeriyaköy rezidans projesi

Dosso Dossi daha çok tekstil alanında yılda iki kez gerçekleştirdiği fashion show’ları ile adını duyursa da turizmden tekstile, gayrimenkulden gıdaya kadar 4 değişik alanda faaliyet gösteriyor.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Dosso Dossi Doğubayazıt'ta yatırım yapacak!

Dosso Dossi Holding'in kurucusu Memet Erasları, 17 yaşından beri ticaretin içinde. Tecrübe ve bilgi hazinesi Eraslan, şirketin yönetimini çocuklarına devretmesine karşılık her sabah şirkete gidiyor.

Dosso Dossi'nin Halkalı projesinde ilk kazma 2017'de vurulacak!

Proje için ilk kazmayı Ocak 2017’de vuracaklarını bildiren Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, inşaatı 18 ayda tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Dosso Dossi Downtown'a en iyi dekore edilen otel ödülü!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eraslan: "Bunun ardından yarışmanın dünya çapındaki son ayağını oluşturan Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde de ülkemizi birinci yapmayı arzuluyoruz" dedi.

Dosso Dossi 5 yılda 5 otel açacak!

Dosso Dossi daha çok tekstil alanında yılda iki kez gerçekleştirdiği fashion show’ları ile adını duyursa da turizmden tekstile, gayrimenkulden gıdaya kadar 4 değişik alanda faaliyet gösteriyor.

Dosso Dossi Otelleri 3. otelini Sefaköy'de açacak!

Antalya'da her yıl iki kez düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'un sahibi Hikmet Eraslan, şehir otelciliğinde büyüyor. Hikmet Eraslan 5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli sahibi olmayı hedeflediklerini belirtti.

Dosso Dossi 5 lüks otel açacak!

Düzenlediği moda şovlarıyla yılda 10 bin yabancıyı Türkiye' ye çeken Dosso Dossi markası, turizme de el attı. Dosso Dossi, turizme 250 milyon dolar yatırım yapacak.

Dosso Dossi 5 yıl içinde 5 yıldızlı 5 otel açacak!

Yılda iki kez ocak ve haziran aylarında düzenlediği Dosso Dossi Fashion Show ile Türk tekstil ve hazır giyim sektörü temsilcilerini yabancı alıcılarla buluşturan Dosso Dossi, organizasyon tecrübesini turizm sektörüne yatırım için kullanacak...

Dosso Dossi 5 yılda 5 yıldızlı 5 otel açmayı planlıyor!

Dosso Dossi 5 yılda 5 yıldızlı 5 otel açmayı planlıyor. İş tatili konseptiyle her yıl düzenlediği moda fuarı ve şovunda 10 bin yabancı ziyaretçiyi Antalya'da ağırlayan Dosso Dossi, turizm sektörüne de girdi.

Dosso Dossi 5 yıldızlı 5 otel açacak!

Dosso Dossi Fashion Show ile Türk tekstil ve hazırgiyim sektörü temsilcilerini yabancı alıcılarla buluşturan Dosso Dossi, yaptığı organizasyonlardan elde ettiği tecrübeyi turizm sektörüne yapacağı yatırım için kullanacak.

Zekeriyaköy Zeytindalı Evleri'nde 450 bin dolara! Mart'ta teslim!

Mart 2013'te teslim edilecek olan Zekeriyaköy Zeytindalı Konakları 'nda minimum fiyat 450 bin dolar olarak belirlendi

Zekeriyaköy Pera ‘da Nisan’da teslim: metrekaresi 9 bin dolar!

Lokasyon olarak Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Pera Sunset Park projesinin ticari birimlerinde metrekare birim fiyatı 9 bin dolardan başlıyor

3. köprü Zekeriyaköy’ü canlandırdı!

Şehre yakın ama bir o kadar da şehrin gürültüsünden uzakta yaşamak isteyenlere göre bir hayatın kapılarını aralıyor Zekeriyaköy. Belgrad Ormanları’na komşu olan bölge, 3. köprü ve yeni havalimanına yakınlığıyla popülaritesini üst seviyelere çıkartıyor...

Dosso Dossi zekeriyaköy rezidans projesi Haberi

Dosso Dossi zekeriyaköy rezidans projesi

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Romanya’nın en büyük salça ve ketçap üreticisi olan Sultan Gıda'nın 35 milyon dolar olan cirosunu, yeni yatırımlarının devreye girmesiyle gelecek yıl 45 milyon dolara çıkaracaklarını söyledi. 


Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan ile Sultan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eraslan Romanya'daki tesislerde düzenledikleri basın toplantısında üretim ve Avrupa stratejileri hakkında bilgi verdi.


Hikmet Eraslan, Dosso Dossi Holding çatısı altında Romanya'da salça ve ketçap üretimi yapan Sultan Gıda'nın, bu ülkedeki en büyük 10 Türk yatırımı arasında yerini koruduğunu ve ülkedeki liderliğini tüm Avrupa'ya yaymayı hedeflediğini bildirdi.


Eraslan, halen 35 milyon dolar ciro ile pazar lideri oldukları Romanya'dan, Avusturya, Polonya, Rusya, Macaristan ve Ukrayna'ya ihracat gerçekleştirdiklerini aktararak, bu ağı tüm Avrupa'ya yaymak için yatırımlarına...