29 / 04 / 2024

Dosso Dossi Downtown'a en iyi dekore edilen otel ödülü!

Dosso Dossi Downtown'a en iyi dekore edilen otel ödülü!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eraslan: "Bunun ardından yarışmanın dünya çapındaki son ayağını oluşturan Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde de ülkemizi birinci yapmayı arzuluyoruz" dedi.



Dosso Dossi Downtown, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nin (European Property Awards) Türkiye'deki oteller arasında gerçekleştirdiği değerlendirmede "en iyi dekore edilen otel" seçildi.


Şirket açıklamasına göre Dosso Dossi Downtown, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye'nin "en iyi dekore edilen oteli" olarak belirlendi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, otellerinin Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'ne aday gösterilmesinden büyük bir memnuniyet duyduklarını bildirdi.


Adayların sektörün önde gelen isimleri ve profesyoneller tarafından belirlendiğini anımsatan Eraslan, şunları kaydetti:


"Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, alanında dünyanın en prestijlileri arasında gösteriliyor. Her yıl birbirinden iddialı onlarca proje bu ödüllere adaylık için yarışıyor. İstanbul'da ülke turizmimize hizmet veren Dosso Dossi Hotels Downtown rakiplerini geride bırakarak 2016 yılı için 'en iyi dekorasyon' dalında Türkiye'nin en iyisi seçildi. Mimari çizimi B Design tarafından yapılan projenin elde ettiği bu başarının ardından Avrupa'nın da en iyisi olmak istiyoruz. Bunun ardından yarışmanın dünya çapındaki son ayağını oluşturan Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde de ülkemizi birinci yapmayı arzuluyoruz."


AA


Geri Dön