07 / 05 / 2024

Dosso Dossi Downtown

Dosso Dossi Downtown

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, Türkiye'deki oteller arasında gerçekleştirdiği değerlendirmede Dosso Dossi Downtown, Türkiye'nin "En iyi dekore edilen oteli" seçildi.

Dosso Dossi Downtown'a en iyi dekore edilen otel ödülü!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eraslan: "Bunun ardından yarışmanın dünya çapındaki son ayağını oluşturan Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde de ülkemizi birinci yapmayı arzuluyoruz" dedi.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Google San Jose’de kampüs inşa edecek!

ABD merkezli Alphabet şirketine bağlı Google, 7 ay önce mega kampüs projesini duyurmuştu. Belediye meclisi projeyi onayladı. Google’ın Downtown West kampüsünde yer verilecek alanlar açıklandı.

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Turizm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dosso Dossi Holding Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış...

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Dosso Dossi Holding Yenikapı'da otel yapacak!

Dosso Dossi Holding fuar organizasyonuna ek olarak turizm sektörüne yatırım yapan holdingin Fatih'te Dowtown ve Sultanahmet'te Old City ismiyle iki tane oteli bulunuyor. Yeni otelini ise İstanbul Yenikapı'da Marmaray istasyonuna yakın bir konumda yapacak...

Mustafa Sandal: Bir oda bir salon ev yeter!

Çengelköy'de satışa sunulan Dosso Dossi Residence ve Villalar için düzenlenen partiye katılan ünlü popçu Mustafa Sandal, ''Artık bekar bir insanım. Bana bir oda bir salon ev yeter" diye espri yaptı.

Dosso Dossi, Yenikapı'da 10 milyon dolara otel yapacak!

Dosso Dossi, ayakkabı, kadın, erkek ve çocuk mağazacılığının ardından 10 milyon dolar yatırımla ev tekstili mağazacılığına adım atıyor. Dosso Dossi Holding Başkanı Hikmet Eraslan, fuar işleri ve markalarını franchise şeklinde yurt dışına açacaklarını söylüyor.

DownTown Bursa ev satış fiyatları!

Atış Yapı imzasıyla Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen DownTown Bursa projesi toplamda 668 adet daireden meydana geliyor. DownTown Bursa 10 blokta, 14 farklı kat planından oluşuyor. 

Bursa DownTown'da satışlar hızlandı!

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen DownTown projesinde konut satışları hızlandı. Toplam 100 bin metrekare alanda yükselen proje Bursa'da inşa ediliyor.

Titanic Downtown Beyoğlu açıldı!

Titanic Hotels'in İstanbul'daki yeni oteli Titanic Downtown Beyoğlu hizmete açıldı. 25 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni otel 15 günde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Bursa DownTown projesindeki dairelerin yarısı satıldı!

Bursa’da, Nilüfer ve Osmangazi’nin kesişim noktasında 155 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen DownTown projesindeki dairelerin yarısı satıldı.

Evlendiğimde kendi oteller zincirimi kurmuş olacağım!

Geçtiğimiz hafta Dosso Dossi Fashion Show için Antalya'ya gelen Paris Hilton, "Şu an üç otelim var ve evlendiğim zaman da kendi otel zincirimi kurmuş olacağım" dedi.

Dosso Dossi Downtown Haberi

Dosso Dossi Downtown

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Avrupa'nın da en iyisi olmak istediklerini...