Doygun Gıda fabrikası nerede Haberi
Paketli ekmek pazarının önemli firmalarından Doygun Gıda, İstanbul Kıraç'taki fabrikasında kapasite artırmak için yeni yatırım yapacak. Günlük 40 ton un işleme kapasitesi 60- 65 tona çıkacak.
Günde 40 ton un işleyen Doygun Gıda, yeni üretim hattı yatırımı yapacak. Doygun Ticaret ve Pazarlama Müdürü Murat Sertan Sağmanlı, “Kapasitemizi zorlamaya başladık. 2016 yılı içinde yeni bir üretim hattını devreye alma planımız var” dedi. Yeni üretim hattını bulundukları fabrikada kurmayı düşündüklerini belirten Sağmanlı, “Yerimiz var. Fabrikamız 18 bin 500 m2 alanda kurulu. Binamızın bir katı boş. Gerekirse, o katı da değerlendirmemiz mümkün” diye konuştu. Sağmanlı, yeni üretim hattının devreye girmesiyle günlük un işleme miktarlarının 60-65 tona kadar çıkacağını ifade etti. Taze ekmek dağıtımında İstanbul’a Tekirdağı ve İzmit’i eklediklerini aktaran Sağmanlı,” Türkiye’de tüketimin uygun...