03 / 05 / 2024

Dr. Aristi Konağı nerede

Dr. Aristi Konağı nerede

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula daki en karakteristik evler arsanda yer alan. "Dr. Aristi Evi" olarak bilmen 2 katlı. 7 odalı 2 asilik geçmişe sahip konağı 168 bin liraya satın aldı.

Aziz Sancar'ın Mardin'deki konağı restore edildi!

Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın doğup büyüdüğü ve 2 yıl süreyle doktorluk yaptığı Mardin Savur'daki 3 katlı 36 odalı tarihi konağın müzeye dönüştürülmesi için başlatılan restorasyon çalışmaları sona erdi. 

Manisa Kula'daki Dr. Aristi Evi yeniden ayağa kaldırıldı!

Manisa Kula’da yer alan “Dr. Aristi Evi” Manisa Büyükşehir ve Kula Belediyesi’nin ortak çalışmaları kapsamında yeniden ayağa kaldırıldı.

Manisa'daki tarihi Doktor Aristi Evi restore edildi!

Manisa'nın Kula ilçesinde yer alan ve“Dr. Aristi Evi” olarak bilinen tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarını tamamlandı.

Manisa'daki Dr. Aristi Evi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı restorasyon çalışmaları kapsamında “Dr. Aristi Evi” olarak bilinen tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarını da tamamlıyor.

Manisa Dr. Aristi Evi restore ediliyor!

Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı restore çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'da yer alan Dr. Aristi Evi'ni de restore ediyor.

İzmit Ortaburun Konağı hizmete açıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Ortaburun'da hayata geçirilen mahalle konağını hizmete açtı. Konak bin metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çekiyor.

İzmit Topçular Mahalle Konağı hizmete açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in en büyük mahalle konaklarından olan ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Topçular Mahalle Konağı’nda incelemelerde bulundu.

İzmit Hakkaniye Konağı'nın temeli atıldı!

Hakkaniye köyündeki konağın temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz da katıldı...

Pendik Hükümet Konağı hizmete giriyor!

Pendik Hükümet Konağı, binası kadar çevresiyle de göz kamaştıracak. İnşaatın her aşamasını yakından takip eden Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, büyük bir hız kazanan çevre düzenleme çalışmalarını da yerinde inceledi.

Güzeldere Mahalle Konağı açıldı!

Kağıthane Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği yatırımlar kapsamında Şirintepe Mahallesi Güzeldere Konağı’nın açılışını gerçekleştirdi, törene Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Prof. Dr. Burhan Kuzu da katıldı...

Kayseri Büyükince Konağı restore edilecek!

Melikgazi İlçe sınırları içerisinde yer alan tarihi yapıların onarılarak hizmete sunulduğunu hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, projesi tamamlanan ve ihalesi yapılan Büyükince Konağı’nın eski kimliğine kavuşturulacağını bildirdi.

İzmit'in en büyük mahalle konağı Topçular'a yapılacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, en büyük mahalle konağının Topçular'a yapacaklarını söyledi. Başkan Doğan mahalledeki sağlık merkezini de ziyaret edip ilgililerden bilgi aldı..

Manisa Kula'daki Dr. Aristi Konağı restore edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula daki en karakteristik evler arsanda yer alan. "Dr. Aristi Evi" olarak bilmen 2 katlı. 7 odalı 2 asilik geçmişe sahip konağı 168 bin liraya satın aldı.

Dr. Aristi Konağı nerede Haberi

Dr. Aristi Konağı nerede

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'daki en karakteristik evler arasında yer alan. "Dr. Aristi Evi" olarak bilmen 2 katlı. 7 odalı 2 asilik geçmişe sahip konağı 168 bin liraya satın aldı. Kula Tapu Müdürlüğü'nde yapılan devir-teslim töreniyle. Hayrullah Akgün, sahibi olduğu tarihi konağı Manisa Büyükşehir'e devretti, "Bir tarihin yaşatacak olmasından dolayı Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum' dedi. Tarihi değerlere büyük önem verdiklerini belirten  Başkan Ergün de sahipleri tarafından restore edilemeyen evleri satın alıp turizme kazandıracaklarını bildirdi.


Hürriyet...