03 / 05 / 2024

Dr. Davut Fazlı Ayverdi

Dr. Davut Fazlı Ayverdi

İzocam Tic. ve San. A.Ş'nin Eski Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Davut Fazlı Ayverdi vefat etti. Dr. Davut Fazlı Ayverdi'nin vefatı üzerine İzocam Tic. ve San. A.Ş bir taziye mesajı yayınladı.

Get Drıve Guıde Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Get Drıve Guıde Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 630 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Bağ ve O.A-Rahım Sıdo Al-Kurdı ortaklığında kuruldu. 

Manisa Kula'daki Dr. Aristi Evi yeniden ayağa kaldırıldı!

Manisa Kula’da yer alan “Dr. Aristi Evi” Manisa Büyükşehir ve Kula Belediyesi’nin ortak çalışmaları kapsamında yeniden ayağa kaldırıldı.

Üsküdar Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediyesi tarafından projelendirilen Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temelini attı...

Manisa'daki Dr. Aristi Evi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı restorasyon çalışmaları kapsamında “Dr. Aristi Evi” olarak bilinen tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarını da tamamlıyor.

Manisa Dr. Aristi Evi restore ediliyor!

Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı restore çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'da yer alan Dr. Aristi Evi'ni de restore ediyor.

Gaziantep Valisi Davut Gül'den hayırseverlere arsa bağışı çağrısı!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinledi. Vali Gül, hayırseverlerden okul yaptırmak için arsa bağışı çağrısında bulundu. 

Kocaeli Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise açılıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise'yi hizmete açıyor.

Davut Güloğlu kazandığını inşaata yatırıyor!

Capacity’de Best FM canlı yayınıyla gerçekleşen Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un yeni konuğu Davut Güloğlu oldu. Davut Güloğlu programda ''cebimde beş kuruş param yok ama dairelerim var'' dedi. 

İTO’nun yeni genel sekreteri Doç. Dr. Nihat Alayoğlu oldu!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Genel Sekreterliği görevine Doç. Dr. Nihat Alayoğlu atandı. Alayoğlu, İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde ders veriyor.

Davut Ayyıldız Yapı Taahhüt Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Davut Ayyıldız Yapı Taahhüt Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ayyıldız tarafından kuruldu. 

Düzce Dr. Talat Bahçebaşı Hastanesi'nin ek binası tamamlandı!

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin eski Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, hastanenin ek binasının zorlu bir süreçten geçerek tamamlandığını açıkladı. 

Dr. Fraud, mal varlığı mağduriyetlerini gideriyor!

Dr. Fraud, hile, yolsuzluk, usulsüzlük gibi mal varlığına yönelik mağduriyetler alanında, suistimal inceleme ve hukuk destek hizmetleri veriyor.

Dr Küçük Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dr Küçük Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ali Kojak tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dr. Davut Fazlı Ayverdi Haberi

Dr. Davut Fazlı Ayverdi

İzocam Tic. ve San. A.Ş'nin Eski Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Davut Fazlı Ayverdi vefat etti.  Dr. Davut Fazlı Ayverdi'nin vefatı üzerine İzocam Tic. ve San. A.Ş bir taziye mesajı yayınladı. 


İşte o mesaj;


Şirketimizin Eski Yönetim Kurulu Üyesi, Değerli İnsan


Dr. Davut Fazlı Ayverdi'nin veaftını öğrenmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 


İzocam Tic. ve San....