15 / 05 / 2024

Dr. Kamil Uğurlu

Dr. Kamil Uğurlu

Karaman Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu kimdir? Kamil Uğurlu ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Kamil Uğurlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Kamil Uğurlu'nun biyografisi...

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Dükkan Bozcaada’da açıldı!

Kafeleri, tasarım mağazaları ve villaları ile dikkat çeken Uğurlu Dükkan şimdi de Bozcaada’da hizmete açıldı.

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Kamil Okyay Sındır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili ve Deprem Komisyonu Üyesi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İzmir depremi sonrası başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarında hak kayıplarının yaşandığına dikkat çekerek, yapılan deprem konutlarına ilişkin dikkat çeken iddialarda bulundu.

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Makins Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makins Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Uğurlu ve Hasan Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raja'ı Kefah R. Najım ve Uğur Yaprak ortaklığında kuruldu.

Masist İnşaat Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Masist İnşaat Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uğurlu ve Selim Gülşan ortaklığında kuruldu. 

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Büyükada'ya 4 bin 600 metrekarelik spor tesisi kurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında Büyükada'ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Adalar-Bakırköy hattı tekrar kurulacak, hayırlı uğurlu olsun. Adalar'dan Büyükada'dan Maden Mahallesi'ne spor tesisi yapacağız'' diye konuştu.

Tavşantepe'den Tuzla'ya metro gelecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "Tavşantepe'den metro Tuzla'ya gelecek. Tuzla'da metroyla tanışmış olacak, hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular yarın başlayacak!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da yapımı devam eden konutları için yarından itibaren müracaatlar alınacak. Kemalpaşa Belediye Başkanı Uğurlu, “Konutlar en kısa sürede hak sahiplerine verilecek” diye açıklama yaptı. 

Dr. Kamil Uğurlu Haberi

Dr. Kamil Uğurlu

Kamil Uğurlu kimdir?

Karaman Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu, 1942 yılında Dülgerlerde (Aladağ) doğdu. Ailesi aynı yıl Karaman’a taşındı. Esnaftan Arif Ağa’nın oğludur. İlköğretim ve Orta Okulunun bir kısmını Karaman’da okuduktan sonra Lise’yi Konya’da bitirdi. 


Daha sonra Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde Mimarlık eğitimi aldı. Şimdi Mimar Sinan Üniversitesi. Türk mimarlık sanatı dalında doktor oldu. Selçuk Üniversitesinde Proje, Sanat Tarihi ve Estetik dersleri verdi. Mimarlık Tarihi Anabilim Dalı Başkanlığı yaptı. Yurt içinde ve dışında önemli projeler yönetti. 


57. Hükümet döneminde 2,5 yıl TOKİ ( Toplu konut idaresi ) Başkanlığı ve 3 yıl Başbakanlık Müşavirliği yaptı. Türk Dünyası Mimarlar ve Mühendisler Birliği ( TDMMB ) Bilim Danışma Kurulu Başkanı, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Başkan Yardımcısıdır.


Kamil Uğurlu, evli ve üç çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.


İŞ...