17 / 05 / 2024

Dr. Muzaffer Yurttaş sağlık turizmi

Dr. Muzaffer Yurttaş sağlık turizmi

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Halk Sağlığı İl Müdürü Ziya Tay ve toplum sağlığı hekimleri ile yaptığı toplantıda sekiz proje açıkladı. Sağlık turizmi kapsamında tüm hastaneler yenileniyor...

Manisa Dr. Aristi Evi restore ediliyor!

Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı restore çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'da yer alan Dr. Aristi Evi'ni de restore ediyor.

Kocaeli Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise açılıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise'yi hizmete açıyor.

32 milyon yurttaşın evinde izolasyon sorunu var!

2017 yılında 80 milyon yurttaşın 32 milyonu evlerindeki izolasyon sorunundan dolayı ısınamadı. 

Aksaray Muzaffer Çakır Semt Polikliniği açıldı!

Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Muzaffer Çakır Semt Polikliniği vatandaşların hizmetine açıldı.

İTO’nun yeni genel sekreteri Doç. Dr. Nihat Alayoğlu oldu!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Genel Sekreterliği görevine Doç. Dr. Nihat Alayoğlu atandı. Alayoğlu, İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde ders veriyor.

Mimar Muzaffer Aksoy'a çöp kamyonu çarptı, hayatını kaybetti!

Ünlülerin mimarı olan Muzaffer Aksoy'a çöp kamyonu çarptı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Aksoy hayatını kaybetti...

Düzce Dr. Talat Bahçebaşı Hastanesi'nin ek binası tamamlandı!

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin eski Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, hastanenin ek binasının zorlu bir süreçten geçerek tamamlandığını açıkladı. 

Dr. Fraud, mal varlığı mağduriyetlerini gideriyor!

Dr. Fraud, hile, yolsuzluk, usulsüzlük gibi mal varlığına yönelik mağduriyetler alanında, suistimal inceleme ve hukuk destek hizmetleri veriyor.

Dr Küçük Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dr Küçük Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ali Kojak tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı sürüyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker yapımı tamamlanmak üzere olan Meram Tıp Fakültesi Hastanesinin yeni binasında incelemeler yaptılar.

Dr Mimarlık İnşaat Mekanik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dr Mimarlık İnşaat Mekanik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yiğit Şentürk tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ek binası tamamlandı!

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi bahçesine Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) ek olarak yaptırılan 200 yataklı devlet hastanesi tamamlandı. Hastanenin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı bildirildi.

Isparta Muzaffer Türkeş Mahallesi ilkokul istiyor!

Isparta İl Genel Meclisi'nin Şubat ayının üçüncü toplantısı yapıldı. Toplantının en önemli konusu ise Muzaffer Türkeş Mahallesi'ne yapılması istenilen okul oldu.

Dr. Muzaffer Yurttaş sağlık turizmi Haberi

Dr. Muzaffer Yurttaş sağlık turizmi

Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Ziya Tay ve toplum sağlığı sorumlu hekimlerinin Salihli'de yaptığı toplantıya katılan AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, sağlıkta Manisa'nın hedeflerini anlattı. Pazar sabahı 'Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü'ne katılan Yurttaş, ardından halk sağlığı müdürleriyle toplanarak hedeflerini sıraladı. 


Tüm hastaneler yenileniyor

Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Ziya Tay, "Sağlıkta memnuniyet oranları Manisamızda yüzde 85 civarında. Aile hekimlerimiz daha çok koruyucu hekimliğe ağırlık veriyor. Sağlıklı bir toplum oluşturmak için Bakanlığımız projeler yapıyor. Yürüyüş, tuzun azaltılması, obezite ile mücadele, dumansız hava sahası gibi toplumsal projelerin amacı, sağlıklı bir toplum oluşturmak" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş ise sağlıkta memnuniyet oranını artırmada en büyük etkenin doktorlar ve sağlık çalışanları olduğunu söyledi. Amacın Manisa'yı sağlık kenti haline getirmek olduğunu kaydeden Yurttaş,...