26 / 07 / 2024

Dr. Selahattin Çimen

Dr. Selahattin Çimen

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 3 gün süren ICCI 2012 – 18. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı ardından bir sonuç bildirgesi yayınlandı

Ottom Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ottom Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Çimen tarafından kuruldu.

Selahattin Seyis kimdir?

İnşaat Mühendisi Selahattin Seyis kimdir? Selahattin Seyis bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selahattin Seyis, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Selahattin Seyis..

Çimen Kardeşler İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çimen Kardeşler İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Hasan Çimen, Neslihan XU ve Nevcihan Wang tarafından 210 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Eyüp'te kuruldu.

Dr. Lütfi Kırdar Kartal Hastanesi'nin inşaatında sismik izolatörler kullanıldı!

İstanbul Sismik Riski Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yenilenen Dr. Lütfi Kırdar Kartal Hastanesi, inşaatında kullanılan sismik izolatörler sayesinde olası İstanbul depreminde de kesintisiz hizmet verebilecek.

Manisa Kula'daki Dr. Aristi Konağı restore edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula daki en karakteristik evler arsanda yer alan. "Dr. Aristi Evi" olarak bilmen 2 katlı. 7 odalı 2 asilik geçmişe sahip konağı 168 bin liraya satın aldı.

Kula'daki tarihi Dr.Aristi Konağı, turizme kazandırılacak!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesindeki en karakteristik evler arasında yer alan "Dr. Aristi Evi" olarak bilinen iki katlı, yedi odalı 2 asırlık tarihi geçmişe sahip konağı 168 bin liraya satın aldı.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı icradan satışta!

Galatasaray Kulübü eski başkanı işadamı Selahattin Beyazıt'a ait Prenses İkbal Monheim Yalısı (Neslişah Sultan Yalısı) icradan satışa çıktı. Yalı için belirlenen bedel 80 milyon 873 bin lira.

Selahattin Beyazıt'ın Üsküdar'daki yalısı icradan satılıyor!

GALATASARAY Kulübü eski başkanı işadamı Selahattin Beyazıt’a ait yalı icradan satışa çıkarıldı. Prenses İkbal Monheim Yalısı (Neslişah Sultan Yalısı) için belirlenen bedel 80 milyon 873 bin lira.

Selahattin Keten: Kentsel dönüşüm süreci plansız ilerliyor!

Kentsel dönüşümü ilk başlatan firmalardan biri olduklarım anlatan Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, Kentsel dönüşüm sürecinin plansız ilerlediğini, alt yapı sorununun çözülmeden kentsel dönüşümün başarıya ulaşamayacağını söyledi.

Çorum Prof. Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi’nin Temeli Atıldı!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Prof.Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi’nin temeli törenle atıldı. Belediye Başkanı Külcü Akşemseddin Camisini de yakında açacaklarını söyledi.

Selahattin Varan: İzmir'deki kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Çevre ve Şehircilik izmir İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de 1 milyon 400 bin birim konut ve işyerinin yıkılması gerektiğini söyleyerek, "Deprem yıkmadan biz yıkalım" dedi.

Selahattin Varan: İzmir'de 1,4 milyon konut yıkılmalı!

Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de 1 milyon 400 bin birim konut ve işyerinin yıkılması gerektiğini söyledi. Varan, bu rakamın İzmir'de yapı stokunun yüzde 65'ine denk geldiğini belirtti..

Selahattin Varan: İzmir'de 313 bin bina yıkılmalı!

Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de 1 milyon 400 bin birim konut ve işyerinin yıkılması gerektiğini söyledi. Varan, bu rakamın İzmir'de yapı stokunun yüzde 65'ine denk geldiğini belirtti...

Dr. Selahattin Çimen Haberi

Dr. Selahattin Çimen


ICCI Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Selahattin Çimen imzasıyla kamuoyuna açıklanan sonuç bildirgesinde toplam 12 önemli başlık altında enerji sektörüne yön verecek tespitlere yer verildi.


Sektörel Fuarcılık tarafından her yıl düzenlenen ve Türkiye’nin bulunduğu coğrafyadaki en büyük ve en kapsamlı enerji fuarı ve konferansı olan ICCI 2012’de 7 panel ve 39 oturum düzenlendi. Fuar boyunca yaklaşık 200 akademisyen, özel sektör temsilcisi, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri yaptıkları sunumlarla enerji gündemindeki önemli konuları tartışma imkanı buldu.


Bildirgeden önemli uyarı ve tespitler


Sektörel Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Bulak, ICCI 2012’de yapılan sunum ve bildirileri detaylı bir şekilde inceleyerek, enerji sektörüne yön verecek önemli tespitlerin bulunduğu bir sonuç bildirgesi hazırlandığını söyledi. Bulak, ‘ICCI 2012 Sonuç Bildirgesi’nin, Türkiye’de enerji sektöründe yatırım yapan ya da yatırım yapmayı...