17 / 05 / 2024

dr. Ufuk Sesli

dr. Ufuk Sesli

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli kimdir? Ufuk Sesli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ufuk Sesli, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ufuk Sesli..

Erzincan Araştırma Hastanesi ek binası 2019'da tamamlanacak!

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, hastane yanına yapılacak ek binanın inşaatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Binaların da modası var!

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ufuk Soyöz, tüketim ve modanın inşaat sektörünü doğrudan etkilediğini dile getirdi.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Hastanesi yıkılacak!

Gaziantep'te günlük 6 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı. Yıkım kararının ilk ayağı eski Doğum Hastanesi'nde başlanacak.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Araştırma Hastanesi yıkılıyor!

Türkiye'nin 6. büyük hastanesi olan ve günlük 9 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yıkılıyor!

Türkiye'nin 6. büyük hastanesi olan ve günlük 9 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Buca Ufuk Mahallesi sakinleri dönüşüm istiyor!

İzmir'in Buca ilçesi, Ufuk Mahallesi Mehmetçik Caddesi'ndeki sosyal konutlarda yaşayanlar, kentsel dönüşüm istiyor.

Muradiye Külliyesi'ne sesli rehberlik sistemi!

Bursa Büyükşehir Belediyesince aslına uygun restore ettirilen ve yılda 1,5 milyon kişinin ziyaret ettiği Muradiye Külliyesi'nde "sesli rehberlik sistemi" devreye girdi.

İsmail Ufuk Dereli: Sümela Manastırı bir an önce açılmalı!

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu İkinci Başkanı İsmail Ufuk Dereli, iyi bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Ama charter uçaklarına teşvik verilmeli. Müzelerdeki renovasyon çalışmaları hızlandırılmalı. Özellikle Sümela Manastırı'nın bir an önce açılmasını bekliyoruz" dedi

İzmir Bayındır jeotermal turizm bölgesi ilan edildi!

İZMİR'in Bayındır ilçesindeki Ilıca Mevkii'nde jeotermal yatırıma ağırlık verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Ufuk Sesli, yazın tamamlanacak çalışmaların ardından oda kapasitesinin 120'ye çıkarılacağını söyledi.

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'deki Ufuk Camii inşaatına destek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe’de inşaatı devam eden Ufuk Camisi’ni ziyaret etti. Yaşar, caminin çevre düzenlemesini yapacağı sözünü verdi.

FETÖ'cü Hazim Sesli'den Hakan Şükür'e arazi çalımı!

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan FETÖ iddianamesine ilginç bir tanık ifadesi girdi. Hazim Sesli’nin ve Hakan Şükür’ün ortak olduğu enerji şirketi için arazi tahsis edildiği ortaya çıktı.

Ufuk Can: Trabzon Yıldızlı'nın imar planı değişmeli!

Trabzon Yıldızlı Muhtarı Ufuk Can, Yıldızlı'da yapılan imar planı ile ilgili çağrıda bulundu. Can, vatandaşın yıllardır mağdur edildiğini artık vatandaşın hakkının verilmesi gerektiğini ifade etti.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'nin ek binası hizmete açıldı!

OHAL Kararnamesi kapsamında Hazineye devredilen Fatih Üniversitesi Sema Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek hizmet binası olarak yeniden hizmete başladı.

dr. Ufuk Sesli Haberi

dr. Ufuk Sesli

Ufuk Sesli kimdir?

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, 1961 yılında doğdu. 1978 yılında İzmir Atatürk Lisesi’nde orta öğretimini tamamlayan Sesli, 1984 yılında ise 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak iş hayatına başladı. 


1984-1987 yılları arasında Erzincan Çayırlı'da mecburi hizmetini tamamladı. 1987-1988 yılları arasında askerlik görevini yerine getirdi. 1988 yılında ise hayatının dönüm noktası olarak nitelendirdiği Bayındır’a atandı. 


1988-1991 yılları arasında Bayındır Sağlık Ocağı Tabipliği’nde pratisyen hekim olarak çalıştı. 1991-2010 yılları arası Bayındır Devlet Hastanesi acil servis sorumlusu olarak görev yaptı. 2010-2013 yıllarında son olarak; Bayındır 1 nolu aile sağlık merkezinde aile hekimliği görevinde bulundu. 


1988 yılından bu yana Bayındır’da yaşayan Ufuk Sesli, 30 yıla yakın zamandır ilçede çeşitli görevlerde bulunarak, halka hizmet etti. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Bayındır...