15 / 05 / 2024

Dr. Yasin Yıldız

Dr. Yasin Yıldız

Yozgat'ın Osmanlı dönemi tarihi eserleri arasında yer alan ve Sultan 2. Abdülhamit Han döneminde yapılan, iki yıl öncesine kadar askerlik şubesi olarak kullanılan tarihi binada, restorasyon çalışması yapılacak.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Bursa Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'nde son durum!

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’nin merhum başkanın ölüm yıl dönümünde tamamlanacağını söyledi.

Yıldız Teknik Üniversitesi taşınıyor mu?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Yıldız Teknik Üniversitesi’ne ait Yıldız Kampüsü’nü istediği uzun zamandır konuşuluyordu. Yıldız Kampüsü’nde neler yaşandığını Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İsmet Akça açıkladı.

Başyıldız Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyıldız Yapı Ticaret Limited Şirketi, Yasin Baş ve Lütfi Yıldız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Küçükçekmece, Merkez Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Yağız Sokak'ta kuruldu.

Gözde Grubu Myvia Yıldız 2'yi planlamaya başladı!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Buca'da hayata geçirdikleri MyVia ile sağlıklı yaşam alanları ürettiklerini söyledi. Kalı, Myvia Yıldız 2'yi de planlamaya başladıklarını belirtti..

Ahmet Altıparmak: Erzurum bölgenin parlayan yıldızı olacak!

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası meclis toplantısına katıldı. Toplantıda meclis üyelerine hitaben bir konuşma yapan Vali Altıparmak, Erzurum bölgenin parlayan yıldızı olacak dedi...

Muammer Yıldız: Kamu binalarının sigortalanmasına dair madde yok!

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, kendilerine verilen bütçe kalemleri içinde binaların sigortalanmasına ilişkin herhangi bir madde bulunmadığı için kamu bütçesinden bununla alakalı bir harcama yapamadıklarını söyledi

Ar Yıldız, Haziran sonuna kadar 12 mağaza açacak!

Ankara'da 2, İstanbul ve Fethiye'de 4 mağazası bulunan Ar Yıldız, 12 tane mağaza da Haziran sonuna kadar açacak!

Yıldız Teknik Üniversitesi akademik personel arıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Mimarlık Fakültesi'nde görevlendirilmek üzere doçent ve yardımcı doçent arıyor

WILO, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Pompa Teknolojileri Eğitim Merkezi kurdu!

Dünyanın en büyük pompa ve pompa sistemleri markalarından biri olan WILO, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde (YTÜ) “Pompa Teknolojileri Eğitim Merkezi” kurdu. WILO'nun YTÜ'ye armağan ettiği eğitim merkezinin 9 Mart 2012 tarihinde gerçekleşen açılışını, WILO P

Ar Yıldız'dan 8 Mart'ta Kadının Değerini Bilen Erkekler'e ödül!

Kadınlar, Facebook'ta 8 cümle ile eşlerini anlatacak; birincilik ödülü Side'de 5 yıldızlı ikinci balayı... Mutfaktan başlayarak yaşamın her alanında Türk kadınının yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Ar Yıldız, erkekleri de bu çabaya ortak olmaya çağı

Mira Beşyıldız Evleri'nde 320 bin TL'ye! Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Mira Beşyıldız Evleri projesinde yıl sonunda teslimler başlıyor. Projede ev fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor

Dr. Yasin Yıldız Haberi

Dr. Yasin Yıldız

Yozgat'ın Osmanlı dönemi tarihi eserleri arasında yer alan ve Sultan 2. Abdülhamit Han döneminde yapılan, iki yıl öncesine kadar askerlik şubesi olarak kullanılan tarihi binada, restorasyon çalışması yapılacak. Tarihi eserle ilgi yapılacak çalışmalar için, TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Yasin Yıldız, aralarında Tarihçi Yazar İlber Ortaylı'nın da bulunduğu Milli Saraylar Bilim ve Değerlendirme Kurulu 7 üyesi ve Milli Saraylar Restorasyon ve Teknik Uygulamalar Başkanı Sinan Bölek, Vali Abdulkadir Yazıcı'yı ziyaret etti. 


Türkiye...