21 / 05 / 2024

drakula zindan tokat

drakula zindan tokat

Tokat Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz yaptığı açıklamada Tokat Kalesi'ne 8 kamera yerleştirildiğini belirterek, "Kont Drakula'nın kaldığı zindanlar 24 saat gözlem altında olacak" dedi.

Tokat Kalesi'nin surları restore edilecek!

Korku filmlerinde işlenen Kont Drakula karakterine ilham verdiği bilinen Eflak Voyvodası III. Vlad'ın esir tutulduğu rivayet edilen Tokat Kalesi'nin surları restore edilecek.

‘Drakula’nın Tokat’taki hücresine iniliyor!

“Kont Drakula” ya da “Kazıklı Voyvoda” lakaplı Eflak Voyvodası III. Vladimir’in Fatih Sultan Mehmet döneminde esir tutulduğu rivayet edilen Tokat Kalesi’ndeki gizli geçidin açılmasına yönelik çalışmalar hızlandı.

Drakula'nın kaldığı zindanlar gözetlenecek!

Tokat Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz, Tokat Kalesi'ne 8 kamera yerleştirildiğini belirterek, " Kont Drakula'nın kaldığı zindanlar 24 saat gözlem altında olacak " dedi...

Drakula'nın kaldığı zindanlar kameralarla gözetlenecek!

Tokat Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz yaptığı açıklamada Tokat Kalesi'ne 8 kamera yerleştirildiğini belirterek, "Kont Drakula'nın kaldığı zindanlar 24 saat gözlem altında olacak" dedi.

Kont Drakula'nın kaldığı zindanlar kameralarla gözetlenecek!

Tokat Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz, Tokat Kalesi'ne 8 kamera yerleştirildiğini belirterek, "Kont Drakula'nın kaldığı zindanlar 24 saat gözlem altında korunmuş olacak" açıklamasını yaptı

Tokat Turhal'de 2 milyon 947 bin TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Tokat İli Turhal İlçesi'nde yer alan 885,52 metrekare yüzölçümlü ve 5.878,95 metrekare yüzölçümlü 2 adet gayrimenkulün satışı Turhal İcra Dairesi tarafından 31 Ekim 2014 günü saat 10:30 ile 10:40 arası ihale ediliyor.

H&M, Tokat ve Sakarya'da mağaza açtı!

H&M, Tokat ve Sakarya gibi rakiplerinin henüz giriş yapmadığı illerde mağaza açtı. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, “Kimsenin tahmin edemeyeceği pek çok şehri yakından araştırıyoruz” dedi...

Tokat Sık Dişini Helası restore edilecek!

Tokat'ta uzun yıllar umumi tuvalet olarak kullanıldığı belirtilen ve de halk arasında " Sık Dişini Helası " diye bilinen, 16. yüzyıldan kalma yapı, restore edilecek.

Tokat Kalesi'nde Drakula Müzesi kuruluyor!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Tokat Kalesi'nin milattan sonra 5'inci ya da 6' ncı yüz yılda yapıldığının tahmin edildiğini belirtti...

Tokat Kalesi'nde Drakula Müzesi kurulacak!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Tokat Kalesi'nin milattan sonra 5'inci ya da 6'ncı yüz yılda yapıldığının tahmin edildiğini belirtti.

Tokat Zile Belediyesi'nden 10 adet gayrimenkulün ihalesi 29 Eylül'de!

Tokat Zile Belediyesi tarafından Güvenevler, Yunus Emre, Şeyhali ve Güvenevler Mahallesi'nde yer alan toplam 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. İhale 29 Eylül 2014 Pazartesi günü gerçekleştiriliyor...

TeknoSA Metrogarden AVM ve Tokat Erbaa'da mağaza açtı!

TeknoSA, "Herkes için Teknoloji" felsefesi ile yatırımlarını sürdürüyor. Açtığı mağazalar ile hizmet ağını genişletmeye devam eden şirket, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı 2 mağaza ile mağaza sayısını 307’ye çıkardı.

1939 yılında Beykoz Tokat Çiftliği'nde 7.000 metrekare bahçe 212 liraya kiraya verilecekmiş!

1939 yılında Emlak ve Eytam Bankası tarafından verilen ilanda Beykoz Tokat Çiftliği'nde 7 bin metrekare bahçe seneliği 212 liraya kiraya verilecekmiş. Kapalıçarşı Kalpakçılar Caddesi'nde bir dükkanın yıllık 300 liraymış.

drakula zindan tokat Haberi

drakula zindan tokat


Tokat Kültür ve Turizm Müdürü Akyüz, Tokat Kalesi'ne 8 kamera yerleştirildiğini belirterek, "Kont Drakula'nın kaldığı zindanlar 24 saat gözlem altında olacak" dedi


Tokat Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz, Tokat Kalesi'ne 8 kamera yerleştirildiğini belirterek, "Kont Drakula'nın kaldığı zindanlar 24 saat gözlem altında olacak" dedi.


Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kalenin yapıldığı dönemde, savunma amacıyla şehre hakim bir noktaya kurulduğuna dikkati çekerek, "Kalede bazı kişilerin o dönemlerde tutuklu kaldığı, Kont Drakula lakaplı, Eflak Voyvodası 3. Vlad'ın, Fatih Sultan Mehmet döneminde esir olarak getirildiği ve kaledeki zindanda 7 yıl kaldığı rivayet ediliyor" diye konuştu.


Kalenin Tokat'ın tanıtımı açısından önemli olduğunu belirten Akyüz, şunları kaydetti:


"Kalemizin önce gece ışıklandırma çalışması yapıldı. Kalemizde temizlik çalışmaları sürüyor. Tokat Valiliğimiz tarafından kaleye biri 360 derece dönen 8 kamera...