18 / 05 / 2024

Dream kafeterya mı açacak

Dream kafeterya mı açacak

Yetkililer Dream'in İstanbul Port'un şu an terminal binası olarak kullanılan 1 nolu Antrepo'da işleteceği bu yeni büfe-kafeterya konseptinin kurvaziyerlerden gelen tayfa ve yolcuların ihtiyaçlarının karşılanması için açılacağını ifade ediyor.

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Dream Studio Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Studio Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Cevdet Aydın tarafından kuruldu.

Aydın İncirliova'da dükkanların yapım ihalesi 4 Nisan'da!

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların 25 yıl süreli kullanma karşılığında, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için ihale yapılacak..

Dream Of Silivri projesinin dükkanları kaçak mı?

Kendi tarım arazisini imara açıp müteahhitte veren Silivri Belediye Başkanı Işıklar’ın Dream Of Silivri projesindeki dükkanlarının kaçak olduğu ortaya çıktı .

Brooklyn Dream Kadıköy konut fiyatları!

İstanbul'un Anadolu Yakasında Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Brooklyn Dream projesinde fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor. Projede Pana Yapı imzası bulunuyor...

Antalya Muratpaşa'da kaçak yapılaşmaya karşı mücadele!

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü eli ile spor tesislerinde kafeterya hizmeti sunan Antalya Muratpaşa Belediyesi; halka en kaliteli hizmeti verme çalışmalarını ve kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

Marmaris DEL-MAR Kafeterya yıkıldı mı?

Marmaris İlçesi İçmeler Mahallesi'ndeki, daha önce kaçak olduğu için belediye tarafından duvarları yıkılan kaferyada temizlik çalışması yapılırken, yıkılmadan bırakılan çatı çöktü. Olayda kafeterya çalışanlarından 1 kişi hayatını kaybetti.

Graniser Seramik Kackar serisi ile sıcak görünüm!

Graniser Seramik Kackar serisi, özellikle dış mekanlara doğal ve sıcak bir görünüm kazandırıyor. Kackar serisi, butik otel, kafeterya, lokanta gibi mekanların zemin dekorasyonuna da yeni bir boyut getiriyor.

Dream of Silivri Evleri fiyat listesi!

Dream of Silivri Evleri fiyat listesi 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Bayburtlu İnşaat'ın projesi Dream of Silivri'nin inşaat çalışmaları önümüzdeki Nisan ayında başlayacak...

Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmeler mühürlendi!

Süleyman Şah Üniversitesi’nin Leyla Dumankaya Kampüsü'ndeki işletmelerinin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Kafeterya ve yemekhaneler mühürlendi. Görevlilere engel olmaya çalışan 4 üniversite yetkilisi ise gözaltına alındı.

Balıkesir 8 Eylül Çamlığı'nda kafeterya yapımı sürüyor!

İlçede altyapı sorunu kalmaması hedefine yönelik çalışmaları sürdürürken, sosyal tesis yapımına da ağırlık verdi. Başkan Nejdet Uysal, ilçenin kurtuluş günlerini hatırlatan 8 Eylül Çamlığı'nda kafeterya yapımının hızla sürdüğünü söyledi.

Pana Brooklyn Dream'de anlaşmalar hızlandı!

Pana Brooklyn Dream'de anlaşmalar hızlandı ama ... Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde Selimoğlu İnşaatı satın alarak İnşaat sektöründe hızla ilerleyen Pana Yapı, anlaştığı adalarda kalan imzaları tamamlamak için büyük çaba sarfediyor

Brooklyn Dream Pana Yapı ulaşım!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı projede bloklar 23 kat şeklinde yükseliyor. Brooklyn Dream Pana Yapı ulaşım bilgileri kapsamında Kadıköy Rıhtıma 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Dream kafeterya mı açacak Haberi

Dream kafeterya mı açacak


Doğuş Holding'in yeme-içme-eğlence sektörüne yatırım yapan şirketi D.ream, bugüne kadar yaptığı lüks restoran yatırımlarının ardından yeni bir segmente girdi. Ferit Şahenk'in şirketi şimdi de Mayıs ayında ihalesini kazandığı İstanbul Port'taki terminal binasında yolcu ve tayfaların taleplerini karşılamak için büfe ve kafeterya açacak. Bu yatırım bugüne kadar Zuma, Nusr.Et, Lacivert gibi lüks segment restoranlara yatırımlar yapan Şahenk için alışılmışın dışında bir alan olarak göze çarpıyor.


Wall Street Journal'dan Ayşegül Akyarlı Güven'in haberine göre, Doğuş Holding yetkilileri Dream'in İstanbul Port'un Fındıklı kapısında, şu an terminal binası olarak kullanılan 1 nolu Antrepo'da işleteceği bu yeni büfe-kafeterya konseptinin kurvaziyerlerden gelen tayfa ve yolcuların ihtiyaçlarının karşılanması için açılacağını ifade ediyor. Ancak, yetkililer bu yeni tarz yatırımın ne zaman hayata geçeceği konusunda bir bilgi...